Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (2.12.)

piatok, 2. december 2016 09:16 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (2.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (2.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: The Reds sa rozhodli, že v zime zabojujú o 20-ročného útočníka Moussu Dembelého zo Celticu. Investovať sú ochotní 20 miliónov libier. (Metro)

LIVERPOOL: Adam Lallana plne zarezáva na tréningoch potom, ako sa zbavil problémov s trieslom. V nedeľnom zápase na pôde Bournemouthu by tak mal nastúpiť. (Express)

MANCHESTER CITY: Odchod z Manchestru volí záložník Jesús Navas. Stať sa tak môže už v zime alebo až po sezóne. Horúcim kandidátom na jeho zisk je istanbulské Fenerbahce. (talksport.com)

MANCHESTER CITY: Posledná zmluvne zaviazaná sezóna plynie Yayovi Tourému a nezdá sa, že by mal podpísať nový kontrakt. Jeho podpisu sa možno dočká Juventus. (talksport.com)

ARSENAL: Vynechaný pohárový zápas proti Southamptonu (0:2) by mal byť pre Oliviera Girouda jediný. Zranené triesla ho už netrápia a na West Ham je pripravený. (Express)

MANCHESTER UNITED: Stopér Marcos Rojo sa síce v posledných kolách opäť predral do zostavy, ale i tak sa špekuluje o jeho odchode. Kúpiť by ho chcel Bayer Leverkusen. (ESPN)

LEICESTER CITY: Príchod obrancu Wilfreda Ndidiho je na dobrej ceste. Nigerijčan, patriaci belgickéhmu Genku, by sa mohol sťahovať za 14 miliónov libier. (Telegraph)

TOTTENHAM & SOUTHAMPTON: Rakúsky stopér Kevin Wimmer zvažuje odchod z Londýna. Ostať by však mohol v Anglicku, konkrétne na juhu, kam ho lanária The Saints. (Transfermarkt.de)

CRYSTAL PALACE: Od poslednej reprezentačnej prestávky má zdravotné problémy brankár Steve Mandanda. Zranenie kolena mu neumožní nastúpiť ani v sobotu proti Southamptonu. (Mirror)