Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (1.12.)

štvrtok, 1. december 2016 08:40 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (1.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (1.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Posilu do brány si Kanonieri vyhliadli v Atléticu Madrid. 23-ročný Slovinec Jan Oblak má pre svojho zamestnávateľa hodnotu 85 miliónov libier, čo sa zdá Londýnčanom priveľa. (Mirror)

MANCHESTER UNITED: Návrat do zápasového rytmu hlásia dvaja hráči. Bastian Schweinsteiger si odkrútil tohtoročnú premiéru, keď odohral tri minúty zápasu EFL Cupu s West Hamom. Eric Bailly zase doliečil zranené koleno a začína trénovať. (ESPN)

MANCHESTER UNITED: Ľavý obranca Luke Shaw sa v zostave objavuje veľmi nepravidelne. Boj o miesto v základe však vníma ako výzvu a z United rozhodne odísť nechce. (Daily Mail)

MANCHESTER UNITED: FA potrestala Josého Mourinha trestom na jeden zápas a pokutou 16 tisíc libier. Potom, ako bol v lige proti West Hamu vykázaný na tribúnu, nemohol svoj tím viesť proti rovnakému súperovi včera v Pohári. Diabli vyhrali 4:1. (Guardian)

CHELSEA: Pretrvávajúci záujem Juventusu o Branislava Ivanovića začína dávať sťahovaniu Srba do Serie A reálnejšiu podobu. Dôjsť k nemu môže na konci sezóny, keď mu vyprší kontrakt. (Telegraph)

CHELSEA & WEST HAM: Trikrát sa Asmir Begovic v tomto ročníku objavil vo svätyni The Blues a teraz má možnosť prestupu. Záujem oňho javia The Hammers. (Metro)

WEST HAM & BOURNEMOUTH: Callum Wilson sa trafil už štyrikrát a aj preto sú The Cherries v pokojnom strede tabuľky. Na 24-ročného forwarda sa zameral West Ham a pokúsi sa ho cez zimu získať. (Guardian)

WEST HAM: Ofenzívna sila bude v najbližších šiestich týždňoch oslabená. Hrať totiž nebude Diafra Sakho, ktorý si vážne poranil stehenný sval. (BBC)

EVERTON & SOUTHAMPTON: Množstvo klubov obletuje obrancu Virgila van Dijka, ktorého sa najnovšie snaží zlanáriť Everton. Svätci majú v rukách doležitý tromf, a to Holanďanovu zmluvu do leta 2022. (Daily Star)