Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (30.11.)

streda, 30. november 2016 10:52 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (30.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (30.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Zmluva pravého obrancu Bacaryho Sagnu má platnosť len do konca sezóny, no zatiaľ ostáva bez povšimnutia. Vedomý si je toho aj sám Francúz: „Na to nemyslím. Beriem veci tak, ako sú a snažím sa do toho dávať všetko.“ (Mirror)

CHELSEA: Milánsky Inter sa údajne chystá na zisk Diega Costu. Za autora desiatich tohtosezónnych gólov má podľa médií ponúknuť 50 miliónov libier. (Express)

ARSENAL: Štvrťfinálový zápas EFL Cupu musí vynechať Olivier Giroud. Proti Southamptonu dnes do hry nezasiahne pre problémy s trieslami. (Daily Star)

LIVERPOOL: Anfield Road včera spoznal najmladšieho autora gólu v histórii klubu. Je ním Ben Woodburn, ktorý vo veku 17 rokov a 54 dní zvýšil v zápase s Leedsom United na konečných 2:0. (klubový web)

EVERTON: 25-ročný záložník Thomas Delaney má dohodnutý januárový prestup z Kodane do Brém, kde by však ostať nemusel. Za 6 miliónov eur sa Dána pokúsia kúpiť Karamelky. (ESPN)

WEST HAM: Kompetentní stále nedohodli situáciu Simoneho Zazu. Útočník Juventusu má v hosťovaní klauzulu, podľa ktorej si ho Kladivári musia nechať, ak nastúpi na 14 zápasov. Na konte ich už má desať a Londýnčania by radi dohodli vypustenie tejto podmienky. (The Sun)

WEST HAM & SUNDERLAND: Lamine Koné prišiel na sever Talianska len pred rokom a už by mohol zmeniť klub. West Ham ponúka za tohto stopéra 12,5 milióna libier. (tribalfootball.com)

HULL CITY: Prestupovým cieľom Tigrov sa počas zimy stane útočník Renato Santos z Boavisty Porto. Pre 25-ročného Portugalčana by to bolo prvé pôsobisko mimo vlasti. (talksport.com)

HULL CITY: Končiaci kontrakt Roberta Snodgrassa si vyslúžil pozornosť vedenia a hráčovi ponúklo predĺženie spolupráce. Manažér Mike Phelan verí v podpis v krátkom čase. (skysports.com)

CRYSTAL PALACE: Šesťmesačná pauza a predčasný koniec sezóny. Taký je verdikt lekárov o útočníkovi Connorovi Wickhamovi, ktorý si zranil väzy v kolene. (Guardian)