Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (29.11.)

utorok, 29. november 2016 07:04 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (29.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (29.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Budúceho zamestnávateľa by rád spoznal Mamadou Sakho. Záujemcov o 26-ročného stopéra je niekoľko a rokovať je odhodlaný West Bromwich aj kluby z Milána. (Mirror)

LIVERPOOL: Informácie o zdravotnom stave Philippeho Coutinha vôbec nie sú priaznivé. Zranený členok si vypýta šesťtýždňový oddych, teda do hry sa zapojí až v novom roku. (Metro)

ARSENAL: Útočník Chuba Akpom tento rok ešte v lige nenastúpil a za celé pôsobenie u The Gunners len 10krát. Pred sebou má ďalšie hosťovanie a kandidátmi na jeho zisk sú Leeds United, Cardiff City a Brentford. (Daily Star)

MANCHESTER UNITED: Vykázanie na tribúnu počas stretnutia s West Hamom môže Josému Mourinhovi vyniesť stopku na dva zápasy. Incidentom sa podrobnejšie zaoberá FA. (Daily Mail)

WEST HAM: Svalové problémy po zápase s Manchestrom United (1:1) trápia Diafru Sakha. Pre Senegalčana to bol len druhý zápas v sezóne a v klube veria, že sa teraz vráti výrazne skôr. (skysports.com)

CRYSTAL PALACE: Tabuľkový prepad na 17. miesto sa majiteľom vôbec nepáči a Alanovi Pardewovi hrozí prepustenie. Po sérii šiestich prehier však ešte dostane chvíľu času na nápravu. (eurosport.co.uk)

WEST BROMWICH: Posily na okraj obrany sa môže dočkať Tony Pulis. V zime sa bude dohadovať možnosť príchodu Yuta Nagatoma z Interu Miláno, o ktorého sa WBA zaujímajú dlhšie. (transfermarktweb.com)

WEST BROMWICH: V najvyššej anglickej súťaži sa po čase možno opäť objaví Rudy Gestede. 28-ročný útočník Aston Villy je v hľadáčiku The Baggies. (tribalfootball.com)