Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.11.)

pondelok, 28. november 2016 08:58 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Anglické médiá píšu, že hon na Jamesa Rodrígueza stále neutíchol a v hre je Chelsea s Manchestrom United. Kolumbijčan v tomto ročníku nastúpil 12krát v súčte všetkých súťaží a trafil sa raz. (Metro)

BARCELONA: Pred vzájomným zápasom budú Barcelončania na svojho rivala strácať už šesť bodov. Včera zakopli druhý raz po sebe, keď remizovali s Realom Sociedad 1:1. (Marca)

BARCELONA: Krátko pred včerajším odletom na zápas s Realom Sociedad sa Neymar zaplietol do hromadnej autonehody. Nič vážne sa nestalo a vyzdvihnúť ho prišli členovia realizačného tímu. (ESPN)

SEVILLA: Carlos Bacca neskrýva nespokojnosť v AC Miláne a šepot o návrate do Andalúzie naznačil aj v sobotu, keď šiel na tribúnu povzbudiť Los Rojiblancos proti Valencii. (Goal.com)

VALENCIA: 25-ročný stopér Eliaquim Mangala u Los Che hosťuje a Manchester City si ho stiahne naspäť. Dôvodom sú zranenia v zadných radoch, ktoré mužstvo musí riešiť. (tribalfootball.com)

ESPANYOL: Veľké ambície má tréner Quique Sánchez Flores. Jeho tím vyhral nad Leganés 3:0 a neporazený je už sedem zápasov. „Ak chceme byť špičkový tím a zbaviť sa svojej nálepky, máme veľa čo robiť. Máme zdroje, máme hráčov, no keď sa chceme skonsolidovať, musíme hrať lepšie. Víťazstvo nám dáva impulz.“ vysvetľoval na tlačovej konferencii. (Football-España.net)

ALAVÉS: Baskický nováčik včera spravil ďalší krok k úspešnej záchrane. Na pôde favorizovaného Villarrealu vyhral 2:0, čo bolo už druhé víťazstvo za posledné tri kolá. V tabuľke je tak sedem bodov nad zónou zostupu a dokonca len šesť od pohárových priečok. (Marca)