Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (28.11.)

pondelok, 28. november 2016 08:58 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (28.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (28.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: 40 miliónov libier má pripravených PSG za Adama Lallanu. 28-ročného záložníka sa Parížania budú snažiť kúpiť už v januári a ponúknu mu 200 tisíc libier týždenne. (Express)

LIVERPOOL: The Reds hrozí aj strata Jürgena Kloppa. Na toho zacielil pozornosť Bayern Mníchov, v poslednej dobe nespokojný s Carlom Ancelottim. (Indepdendent)

LIVERPOOL: Dĺžka zotavovania Philippeho Coutinha stále nie je známa. Brazílčan si zranil členok v zápase so Sunderlandom, no prvé vyšetrenia veľa podborností nepriniesli. (BBC)

MANCHESTER CITY: 25-ročný stopér Eliaquim Mangala hosťuje vo Valencii, odkiaľ si ho City stiahnu. Dôvodom je zranenie Vincenta Kompanyho, ktoré mužstvo musí riešiť náhradou. (tribalfootball.com)

ARSENAL: Tohtosezónny debut si včera odkrútil obranca Mathieu Debuchy, no trval len 15 minút. Pri víťazstve 3:1 nad Bournemouthom sa opäť zranil a čaká sa na podrobnejšie správy. (ESPN)

MANCHESTER UNITED & WEST HAM: Viacerými tímami lanárený Dimitri Payet by nakoniec mohol ostať v Anglicku. 35 miliónov libier ponúka za forwarda Kladivárov Manchester United. (Mirror)

WATFORD: Zranené koleno vyradilo zo zápasu proti Stoke City (0:1) Younesa Kaboula. Francúzsky stopér nútene striedal už v 21. minúte. (eurosport.com)

HULL CITY: Osobitnú pozornosť venujú pozorovatelia dvom hráčom. Sústredia sa na útočníka Nemanju Nikolića z Legie Varšava a írskeho krídelníka Daryla Horgana z Dundalku. (Mirror)

STOKE CITY: Plánovaný odchod Marca Muniesu by mal byť zrealizovaný smerom do Španielska. Tam sa o jeho služby bijú hneď tri celky – Sevilla, Betis a Granada. (sport-english.com)