Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (26.11.)

sobota, 26. november 2016 11:01 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (26.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (26.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED & CHELSEA: Zisk brazílskeho krídelníka Williana si zaumienil manažér José Mourinho. Svojho bývalého zverenca z Chelsea chce priviesť už v zime. (Express)

CHELSEA & TOTTENHAM: Dnes hrajú Kohúti s londýnskym konkurentom, The Blues. Mauricio Pochettino pred duelom navodil správnu derby atmosféru, keď povedal, že súper je v tabuľke tak vysoko len vďaka slabšiemu žrebu v prvých 12 kolách a neúčasti v pohárovej Európe. (Independent)

TOTTENHAM: Účinkovanie v Lige majstrov sa končí, ale Wembley ostane domovom aj pre zápasy Európskej ligy. Miestenku do nej ešte musí Tottenham vybojovať v priamom súboji s CSKA. (Daily Mail)

MANCHESTER CITY: Vincent Kompany už pozná odhadovanú dĺžku svojej absencie. Nezahrá si štyri až šesť týždňov po zranení kolenných väzov. (skysports.com)

LEICESTER CITY: Svalové zranenie vyliečil Islam Slimani a v súboji s Middlesbrough bude k dispozícii. 28-ročný útočník vynechal len jedno ligové kolo a jeden duel Champions League. (klubový web)

EVERTON: Veľkú januárovú posilu plánujú The Toffees. Ide o 19-ročného útočníka Kaspera Dolberga z Ajaxu Amsterdam. Ten by mohol stáť 23 miliónov eur a byť budúcou náhradou za Romela Lukakua. (Mirror)

CRYSTAL PALACE: Stretnutie so Swansea City vynechajú dvaja zranení hráči. Brankár Steve Mandanda po zranení kolena stále netrénuje a Loïc Rémy bude chýbať tri týždne. (Metro)

STOKE CITY: Útočník Wilfried Bony hosťuje z Manchestru City, ale v zmluve má klauzulu, podľa ktorej môže odísť do Číny. V Stoke City veria, že sa tak nestane a futbalistu z Pobrežia Slonoviny by si chceli nechať. (talksport.com)