Main Content

Ibrahimovič prezradil meno hráča, ktorého by chcel v Manchestri United

piatok, 25. november 2016 14:21 | Autor: Timotej Gašper

Ibrahimovič prezradil meno hráča, ktorého by chcel v Manchestri United
Ibrahimovič prezradil meno hráča, ktorého by chcel v Manchestri United | zdroj: © TASR

V rozhovore pre plátok Mirror Zlatan Ibrahimovič prezradil, ktorého hráča by si vedel predstaviť v kádri „Červených diablov“ ako vhodnú posilu.

Ak by bol výber posíl na Zlatanovi, vybral by si svojho krajana, Victora Lindelofa. Ibra pozná 22-ročného Švéda z reprezentácie a ani na minútku nepochybuje o jeho obrovskom potenciáli a kvalitách.

Lindelof je robustný stredný obranca a napriek veku sa na ihrisku prezentuje skúsene. Aktuálne je hráčom Benficy Lisabon, kde sa ho vedenie „orlov“ nepretržite snaží presvedčiť k podpisu novej zmluvy. Jose Mourinho sa pritom vyjadril, že už v zime plánuje posilniť obranné rady United a jednou z možností je práve Victor Lindelof.

Myslím si, že Victor hrá skvele. Má dobrú formu v Lisabone a zodpovedne reprezentuje svoju krajinu. Stále je ale mladý a má toho veľa pred sebou,“ chváli svojho krajana Ibrahimovič.

Pôsobí skúsene. A či je dostatočne dobrý pre United? Je dobrý pre všetky veľkokluby, ktoré oň majú záujem. Je len na ňom ako sa rozhodne a nech sa rozhodne akokoľvek, preňho to bude len dobré. Viem, že je o Victora veľký záujem, tak len ho treba nechať urobiť taký krok, ktorý bude považovať za najvýhodnejší,“ dodal Zlatan.