Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (25.11.)

piatok, 25. november 2016 11:16 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (25.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (25.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Útočník Andrea Belotti, ktorý sa presadzuje aj do reprezentačného „áčka“, podpíše v Turíne novú zmluvu s výkupnou klauzulou na 80 miliónov libier. Krok by mal odradiť záujem Diablov. (Mirror)

MANCHESTER UNITED & ARSENAL: Počas leta to United skúšali na Mathieuho Debuchyho. Tento obranca však ostal verný The Gunners a v zime by už rokovania obnovené byť nemali. (Metro)

ARSENAL: Návrat do francúzskeho Lorientu plánuje stopér Laurent Koscielny. Má 31 rokov, v Londýne hrá siedmu sezónu a čas, kedy tento prestup plánuje, neupresnil. (skysports.com)

ARSENAL: Po vyslovenej spokojnosti prvých dvoch brankárov svoju budúcnosť na Emirates Stadium spečatil aj tretí. Damián Emiliano Martínez podpísal dlhodobý kontrakt. (ESPN)

CHELSEA: Novými zmluvami klub v krátkom čase poteší Diega Costu a Thibauta Courtoisa. Detaily nových kontraktov budú upresnené v najbližších dňoch. (Telegraph)

TOTTENHAM: Zmluva stredopoliara Christiana Eriksena má ešte platnosť na ďalšie tri sezóny, čo sa javí relatívne bezpečne. Nie však pre PSG, ktoré sa pokúsi v zime Dána uloviť. (transfermarktweb.com)

LEICESTER CITY: Trestom na tri zápasy potrestala disciplinárna komisia Dannyho Drinkwatera. Dôvodom bol úder lakťom, ktorý počas zápasu s Watfordom ušiel pozornosti rozhodcu. (Independent)

STOKE CITY: Päť týždňov bez futbalu čaká obrancu Philla Bardsleyho, ktorý si zranil koleno. Problém si privodil v poslednom zápase s Bournemouthom 0:1, keď striedal v 57. minúte. (Daily Mail)

ANGLICKO: Novým trénerom anglickej reprezentácie bude oficiálne Gareth Southgate. Hotovou vecou sa to zdalo po víťazstve nad Škótskom a ani remízou so Španielskom si pozíciu nijako nepokazil. Oficiálne predstavený bude budúci týždeň. (Daily Mail)