Main Content

Ronaldo, klobúk dole! Emotívny príhovor CR7 po finále Euro dobýja svetový internet (preklad v článku)

sobota, 19. november 2016 10:52 | Autor: Martin Gregor

Ronaldo, klobúk dole! Emotívny príhovor CR7 po finále Euro dobýja svetový internet (preklad v článku)
Ronaldo, klobúk dole! Emotívny príhovor CR7 po finále Euro dobýja svetový internet (preklad v článku) | zdroj: © TASR

Pokiaľ chcete spoznať skutočnú osobnosť Cristiana Ronalda, musíte si pozrieť video, ktoré sa začalo pred pár hodinami šíriť internetom. Prinášame vám ho v tomto článku aj slovenským prekladom.

Cristiano Ronaldo je rozporuplná osobnosť. Má desiatky miliónov fanúšikov, no zároveň spomedzi všetkých futbalistov na svete aj najviac neprajníkov. Je Ronaldo naozaj taký narcis, ako sa občas javí, alebo ide o láskavého človeka milujúceho svojich spoluhráčov a blízkych? Video natočené pár minút po víťazstve Portugalska vo finále EURO vám možno váš názor utvrdí, alebo ho prehodnotíte.

Slovenský preklad:

..Ako prvému chcem poďakovať tomuto mužovi oproti mne (Ronaldo ukazuje na trénera Fernanda Santosa pozn.red.). Bez neho by nič z tohto nebolo možné. Za druhé chcem poďakovať všetkým hráčom, celému realizačnému tímu, všetkým, ktorí sa zapojili do nášho ťaženia. Nikto neveril Portugalsku, ale pravdou je, že sme to dokázali. My všetci sme to dokázali. Som veľmi šťastný. Toto je jeden z mojich najšťastnejších dní v živote. Zabudnite na individuálne trofeje, Ligu majstrov, toto tu je najšťastnejší moment v mojom živote. Plakal som už tri alebo 4-krát. Môj brat mi povedal, aby som sa upokojil a ja som mu povedal: ,,Hugo to sa nedá!“ Je pravda, z hĺbky môjho srdca, prisahám na život môjho syna, som veľmi veľmi veľmi šťastný. Mohol by som to zopakovať ešte tisíckrát. Som tak šťastný...  Toto je trofej, ktorá mi chýbala. Ďakujem vám všetkým, hráčom, personálu, a opäť trénerovi. Všetku tu vieru, čo si v nás mal, úprimne, dotklo sa nás to. Všetci zdravotníci, ochranka, Joaqin, Miguel, môj brat, z hĺbky môjho srdca som skutočne šťastný, my sme si to zaslúžili. Sme teraz v histórii Portugalska, sme prvý tím, ktorý to dosiahol (potlesk a skandovanie)."