Main Content

Turnaj majsteriek: Aké šance má ešte Dominika Cibulková?

streda, 26. október 2016 17:47 | Autor: Martin Gregor

Turnaj majsteriek: Aké šance má ešte Dominika Cibulková?
Turnaj majsteriek: Aké šance má ešte Dominika Cibulková? | zdroj: © TASR

Dominika Cibulková si za celosezónne úsilie vyslúžila miesto v klube TOP hráčok sveta! Doterajšie dva zápasy na Turnaji majsteriek s Kerberovou a Keysovou síce nedotiahla do úspešného konca, ale stále je v hre o postup do semifinále.

Podarí sa jej v rozhodujúcom dueli zdolať Rumunku Halepovú? Nenechajte si ujsť toto atraktívne stretnutie v priamom prenose na TV Tipsport!

Slovenka už musí zabrať naplno, pokiaľ chce ešte zabojovať o cennú trofej. Ako vidí tento súboj najväčšia tipérska komunita?

Stratég Tipernator ide na to logicky. Vie, že pokiaľ Cibulková chce prejsť na ostro sledovanom podujatí ďalej, musí zvíťaziť v najbližšom dueli 2:0 a zároveň Keysová nesmie získať ani set proti svetovej jednotke. Obe tieto bitky má na tikete, ktorý za 1,10 € ašpiruje na famóznych 18 500 EUR! Idete do toho s ním? Inšpirujte sa v Tiket aréne.

Borec Gregy74 verí tiež vo výhru Slovenky pri hodnote 2,60 a v analýze píše: „Dominika si bude chcieť spraviť chuť po dvoch prehrách. S Halepovou má na harde lepšiu bilanciu, rovnako ako mala Keysová pozitívnu s Cibulou a vyhrala aj cez horší kurz.“

Radi by ste mali pod palcom priame prenosy z najlepších svetových súťaži? Zaregistrujte sa TU, získajte vstupný bonus až 2 000 EUR a množstvo ďalších výhod od Tipsportu!