Main Content

FOTO: Dzemailimu je čo závidieť. Jeho manželka najnovšie nafotila horúce fotky pre GQ

utorok, 11. október 2016 10:40 | Autor: Jakub Vaverka

FOTO: Dzemailimu je čo závidieť. Jeho manželka najnovšie nafotila horúce fotky pre GQ
FOTO: Dzemailimu je čo závidieť. Jeho manželka najnovšie nafotila horúce fotky pre GQ | zdroj: TASR, Instagram

Vo futbalovom svete je častým javom, že známi hráči chodia, či následne žijú s rôznymi speváčkami, modelkami či televíznymi moderátorkami. Švajčiarsky reprezentant Blerim Dzemaili tento fakt potvrdzuje, jeho partnerka je naozaj nádherná.

Blerim Dzemaili, ktorý má albánske aj švajčiarske občianstvo, momentálne oblieka dres talianskej Bologne. V minulosti bol okrem iného spoluhráčom nášho Mareka Hamšíka v SSC Neapol, zahral si aj v konkurenčnej Parme a časť kariéry strávil v Turecku, kde nastupoval za milionársky Galatasaray Istanbul. V národnom drese debutoval v roku 2006, k dnešnému dňu odohral 54 zápasov a zaknihoval si sedem presných zásahov. Z pozície stredného záložníka však nie je jeho primárnou úlohou strieľať góly.



zobraziť celú galériu (17 fotiek)

Dzemaili si zaknihoval veľa víťazstiev na ihrisku a vyhral turecký titul, či turecký alebo taliansky pohár. Úspešný je však aj v súkromnom živote. Už tri roky je v manželstve s nádhernou Erjonou, predtým svojou dlhoročnou priateľkou. Futbalovej obci o sebe dala táto kráska výraznejšie vedieť počas posledných majstrovstiev Európy, kde sme ju mohli vídavať v hľadisku v manželovom švajčiarskom drese. Erjona, ktorá je pôvodom z Talianska nedávno nafotila set fotografií pre GQ Italy. Výsledok jej práce bol samozrejme okamžite zverejnený na sociálnych sieťach.