Main Content

O Kucku je záujem, chce ho anglický šampión!

štvrtok, 29. september 2016 10:35 | Autor: Filip Chudý

O Kucku je záujem, chce ho anglický šampión!
O Kucku je záujem, chce ho anglický šampión! | zdroj: © TASR

Okolo Juraja Kucku je opäť horúco, pretože na nákupnom zozname ho má údajne anglický šampión. Koľko miliónov eur by zaňho musel zaplatiť?

Slovenský futbalový reprezentant Juraj Kucka by mohol zmeniť klub. Záujem má totiž oňho údajne úradujúci anglický majster Leicester City, o čom informoval Calcio Mercato Web. Tento portál dokonca aj priniesol správu, že anglický šampión, ktorému vyšiel vstup do Ligy majstrov, by za Kucku musel zaplatiť AC Miláno približne 10 miliónov eur. Len pripomenieme, že do Milána išiel za približne tretinovú sumu.

Kucka sa spomína s prestupom už dlhšie, pričom je zaujímavé, že priťahuje šampiónov, keďže na konci letného prestupového obdobia bol spájaný s prestupom do Juventusu Turín, o čom vtedy informoval denník Corriere dello Sport.

Zaujímavé je tiež to, že Leicester City mal v lete podľa viacerých zdrojov záujem aj o iného slovenského reprezentanta Petra Pekaríka, len ten nakoniec zostal v Herthe Berlín. Či sa zrealizuje prestup Kucku na linke Miláno – Leicester, to sa dozvieme asi najskôr až v zimnom prestupovom období.