Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (19.9.)

pondelok, 19. september 2016 08:14 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (19.9.)
Správy dňa z anglickej Premier League (19.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY & ARSENAL: Predĺženie zmluvy Alexisa Sáncheza s Arsenalom stále nie je dohodnuté, o čo sa okrem médií zaujímajú aj Citizens. Tí by 13-gólového strelca z minulej sezóny veľmi radi privítali. (Express)

LIVERPOOL: Jürgen Klopp má vyhliadnutú posilu z Nemecka. Ide o záložníka Mahmouda Dahouda, ktorý si už v 20 rokoch vybudoval miesto v kádri Borussie Mönchengladbach. (Metro)

MANCHESTER UNITED: Okrem prehry vo Watfore trápi fanúšikov aj Anthony Martial. Ten skončil v nemocnici s podozrením na otras mozgu a očákavajú sa o ňom podrobnejšie správy. (Skysports)

CHELSEA: Príchod Carlosa Baccu nie je vylúčený, ale AC Miláno pýta na výmenu Cesca Fabregasa. 29-ročný Španiel je okrem toho aj v hľadáčiku Juventusu či Interu Miláno. (Daily Star)

TOTTENHAM: Harry Kane svojím druhým gólom v sezóne zariadil triumf nad Sunderlandom, ale pre zranenie duel nedohral. V závere bol nútene striedaný pre zranenie členka. (ESPN)

SUNDERLAND: Napriek účasti na predzápasovej rozcvičke vynechal obranca Patrick Van Aanholt zápas s Tottenhamom (0:1). Tento ťah coach David Moyes vysvetlil na pozápasovej tlačovej konferencii hráčovým zranením, ktoré bližšie nešpecifikoval. (Telegraph)

WATFORD: Zranenie stehenného svalu nepustilo Younésa Kaboula do stretnutia proti Manchestru United (3:1). Spoluhráčov sledoval len z tribúny a ostáva otázne, ako dlho bude Sršňom chýbať. (Mirror)

HULL CITY: Lavička Tigrov sa dočká oficiálneho uvedenia vodcu. Stane sa ním Mike Phelan, ktorý robil v Hulle asistenta a v poslednom období fungoval ako „caretaker“. (Guardian)