Main Content

Opäť famózny, tentoraz prihrávkový Marek Hamšík

nedeľa, 18. september 2016 13:55 | Autor: Filip Chudý

Opäť famózny, tentoraz prihrávkový Marek Hamšík
Opäť famózny, tentoraz prihrávkový Marek Hamšík | zdroj: © TASR

Slovenský futbalový klenot sa opäť predviedol vo výbornom svetle. V ligovom zápase proti Bologni dosiahol Hamšík skvelé čísla v prihrávkach a korunoval to skvelou asistenciou pri víťaznom góle.

Slovenský futbalista Marek Hamšík je vo výbornej forme, čo dokázal aj v sobotnom ligovom zápase proti Bologni. No tentoraz nezaujal gólom, ako pred týždňom, keď prekonal Diega Maradonu, ale v sobotu večer nechal vyniknúť svoje prihrávkové majstrovstvo. V stretnutí 4. kola Serie A Hamšík prihral okrem iného na víťazný gól poľskému útočníkovi Arkadiuszovi Milikovi, a to geniálnym spôsobom, pozrieť si to môžete v odkaze.

VIDEO: Hamšík predviedol ďalšiu geniálnu prihrávku.

Neapolčania boli aktívnejší už od úvodu a ujali sa vedenia, čo Hamšík pre svoju oficiálnu stránku okomentoval takto: ,,Nie je dôležité, že kto dá gól. Prvoradé je, aby sme ho dali.“ Najbližší Hamšíkov klubový gól bude stým v neapolských farbách a streliť ho mohol už v sobotu. ,,Či som myslel počas duelu na možnosť dosiahnuť stý gól v drese SSC? Nie, nie. Keď to má prísť, tak príde. Najdôležitejší je úspech tímu,“ povedal odchovanec Slovana pre marek-hamsik.sk.

Marek Hamšík podľa informácie na svojej stránke vynikal spomedzi všetkých hráčov na ihrisku v prihrávkach, a to nielen vďaka tej gólovej. Mal ich totiž proti Bologni až 109, z toho až 90,6 % bolo presných. Priemerne mal teda v zápase viac ako jednu presnú prihrávku za minútu.