Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (18.9.)

nedeľa, 18. september 2016 11:43 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (18.9.)
Správy dňa z anglickej Premier League (18.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League

MANCHESTER UNITED: José Mourinho sa zastal záložníka Paula Pogbu, ktorý bol za svoje výkony v posledných dvoch súťažných zápasoch pomerne ostro kritizovaný. Podľa portugalského kouča nebude mať Pogba problém preukázať, že za investované peniaze skutočne stál. (bbc)

LIVERPOOL: Symbolický návrat by si v januári rád odbil 36-ročný Steven Gerrard, ktorý bol pripravený ukončiť kariéru v Los Angeles. Namiesto toho ale liverpoolská legenda podľa lokálnych médií skontaktovala kouča Jürgena Kloppa s tým, že by koniec kariéry rada uskutočnila doma. (sportsjoe.ie)

LIVERPOOL:Roberto Firmino nezasiahol do zápasu Liverpoolu s Chelsea a na vine boli natiahnuté triesla. O nič vážne by sa však jednať nemalo. (thisisanfield)

ARSENAL: V zostave Arsenalu pre stretnutie s Hullom City figuroval aj Theo Walcott. Anglický útočník je už v poriadku po problémoch s kolenom, kvôli ktorým nehral v utorok proti PSG. Walcott dokonca v zápase (1:4) zvyšoval na 0:2 pre hostí z Londýna. (arsenal.com)

ARSENAL: Vo vyššie spomínanom zápase Arsenalu s Hullom chýbal  Olivier Giroud. Francúzsky útočník má zranený palec na nohe a manažér Arsene Wenger sa rozhodol neriskovať prípadné zhoršenie problému. (metro)

LIVERPOOL a ARSENAL: 22-ročný útočník Andrea Belotti z Turína zaujal pozornosť zástupcov Arsenalu a Liverpoolu. (thesun)

TOTTENHAM: Tom Carroll je ďalším hráčom, ktorý podpísal novú zmluvu s Tottenhamom. Londýnsky klub si služby 24-ročného stredopoliara poistil do júna 2019. (theguardian)