Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (17.9.)

sobota, 17. september 2016 12:48 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (17.9.)
Správy dňa z anglickej Premier League (17.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League

MANCHESTER UNITED: Tréner José Mourinho chce do Manchestru United priviesť stredopoliara Jamesa Rodrígueza z Realu Madrid. Popri lukratívnej mzde mu ponúka aj dôležitú úlohu v tíme. (theguardian)

ARSENAL: Aaron Ramsey zostáva na maródke Arsenalu. Waleský stredopoliar sa naďalej zotavuje zo svalového zranenia. (goal.com)

MANCHESTER CITY: David Silva kvôli ľahkému úrazu nemohol zasiahnuť do súboja LM s Mönchengladbachom a tréner Manchestru City Pep Guardiola si nemyslí, že sa španielsky ofenzívny stredopoliar stihne dať do poriadku už pre víkendový zápas.  (theguardian)

TOTTENHAM: Harry Winks bude svoj talent aj naďalej rozvíjať v Tottenhame. Mladému záložníkovi bola predĺžená zmluva do júna 2021. (skysports)

WEST HAM: West Hamu United proti West Bromwich Albion ešte nebudú k dispozícii Álvaro Arbeloa a Andrew Carroll. Spomínané duo dobieha tréningový výpadok, no nadchádzajúci ligový súboj so Southamptonom by už mali stihnúť. (clubcall)

BURNLEY: Farby ďalšieho klubu v Premier League by mohol obliekať Stephane Sessegnon, ktorý tento rok v lete po troch rokoch skončil vo West Bromwich. O 32-ročnom ofenzívnom záložníkovi údajne uvažuje Burnley. (tribalfootball)

WEST BROMWICH: Predseda Jeremy Peace minulý mesiac opustil West Bromwich Albion a uvoľnil miesto čínskej investičnej skupine, ktorá sa stala investorom anglického klubu. (telegraph)

CRYSTAL PALACE: Až pol roka môže byť mimo hry Pape Souaré. Obranca Crystal Palace mal pred niekoľkými dňami dopravnú nehodu, pri ktorej utrpel zranenie čeľuste a zlomeninu stehennej kosti. (telegraph)