Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (16.9.)

piatok, 16. september 2016 07:00 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (16.9.)
Správy dňa z anglickej Premier League (16.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League

CHELSEA: Obnovenú premiéru si zajtra odbije David Luiz v drese Chelsea. Blues doma čelí Liverpoolu a tréner Antonio Conte už potvrdil, že brazílsky stopér v základnej zostave nahradí zraneného Johna Terryho.  (espnfc)

CHELSEA: Chelsea sa v januári opäť pokúsi uloviť obrancu Stefana de Vrije z Lazia Rím. (talksport)

ARSENAL: Arsenal by len veľmi nerád prišiel o svoju ofenzívnu hviezdu Alexisa Sáncheza.Chilský reprezentant má na Emirates Stadium kontrakt ešte na 18 mesiacov a kanonieri ho považujú za svojho kľúčového hráča.Vedenie londýnskeho celku dúfa, že rýchlonohého hráča presvedčí k zotrvaniu. (independent)

MANCHESTER UNITED a EVERTON: Manchester United a Everton sa preťahujú o osemnásťročného záložníka Grigorisa Kastanosa z Juventusu Turín, ktorý môže stáť až sedemnásť miliónov libier. (espnfc)

MANCHESTER UNITED: Phil Jones tento rok za Manchester United neodohral ešte ani jednu ligovú minútu a na tom sa asi nič len tak rýchlo nezmení. Anglický obranca má problémy s kolenom a na maródke si pobudne zhruba mesiac. (manutd.com)

SWANSEA: Swansea bude možno až dva mesiace chýbať Nathan Dyer. Anglický sredopoliar s jamajským pasom má zranený členok a čaká ho operácia. (goal.com)

MIDDLESBROUGH: Middlesbrough sa proti Evertonu asi bude musieť zaobísť bez dvojice Christian Stuani a Jordan Rhodes. Prvý menovaný dokončil posledný zápas s bolesťami v oblasti slabín, zatiaľ čo druhý menovaný si na tréningu privodil menší úraz kolena. (footyfeed)