Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (15.9.)

štvrtok, 15. september 2016 07:25 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (15.9.)
Správy dňa z anglickej Premier League (15.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League

MANCHESTER UNITED: Henrik Mchitarjan sa po krátkej dobe vrátil na maródku Manchestru United. Ofenzívny Arménec si z reprezentačného zrazu priviezol zranený stehenný sval a cez víkend nastúpil k derby proti Citizens. Zranenie si však obnovil a aktuálne príde o tri stretnutia . (skysports)

LEICESTER CITY: Parádny vstup do Ligy majstrov majú  za sebou futbalisti Leicesteri City. Anglický majster vyhral nad FC Bruggy 3:0 na jeho ihrisku.

LIVERPOOL a TOTTENHAM: Liverpool a Tottenham sa preťahujú o útočníka Lucasa Alaria, ktorý má v zmluve s River Plate výkupnú klauzulu vo výške 15,2 milióna libier. (espnfc)

TOTTENHAM: Hneď so štyrmi hráčmi plánuje predĺžiť zmluvu Tottenham. Londýnsky celok si chce zaviazať obrancu Dannyho Rosea, Kylea Walkera, Jana Vertonghena a záložníka Dele Alliho. (tottenhamhotspur.com)

STOKE CITY: Ešte minimálne ďalšie dva týždne strávi na maródke Stoke City Xherdan Shaqiri. Ofenzívny švajčiarsky futbalista stále laboruje so zraneným lýtkom. (transfermarkt)

STOKE CITY:Mark Hughes je vyšetrovaný anglickou FA a hrozí mu trest. Manažér Stoke City sa previnil v prvom polčase dueli s Tottenhamom , kedy po žltej karte za filmovanie pre svojho zverenca kritizoval rozhodcu. Ten ho za „odmenu“ vykázal na tribúnu. (theguardian)

SUNDERLAND: Obranca Lamine Koné v lete stál o prestup do Evertonu. Nakoniec však zostal v Sunderlande a farby tohto anglického celku bude obhajovať aj naďalej. Obe strany sa dohodli na predĺžení kontraktu do júna 2021. (espnfc)