Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (14.9.)

streda, 14. september 2016 12:12 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (14.9.)
Správy dňa z anglickej Premier League (14.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League

ARSENAL: Arsenalu vo včerajšom zápase Ligy majstrov na pôde PSG (1: 1) chýbal Theo Walcott. Dôvod absencie ozrejmil po zápase manažér Arsene Wenger, podľa ktorého má anglický útočník problémy s kolenom. Nemalo by sa však jednať o nič vážne. (bleacherreport)

CHELSEA: John Terry sa podrobil vyšetreniu a aktuálne čaká na výsledky. Obranca Chelsea si z duelu so Swansea odniesol zranený členok a chýbať bude 10 dní. (espnfc)

MANCHESTER CITY: Valencia si z Manchestru City vypožičala Eliaquima Mangalu a bude musieť siahnuť hlboko klubovej kasy v prípade, že sa rozhodne zmeniť hosťovanie francúzskeho stopéra v trvalý prestupl. Anglická strana bude v tomto prípade požadovať tridsať miliónov libier. (transfermarkt)

TOTTENHAM: Stredopoliar Eric Dier minulý rok patril k najlepším štítovým záložníkom Premier League aj stavebným kameňom anglickej reprezentácie na Eure. Za rapídny vzostup bol odmenený novým vylepšeným kontraktom. Tottenhamu sa upísal do leta 2021, hoci aj jeho doterajší kontrakt mal bežať ešte po štyri ďalšie roky. (espnfc)

TOTTENHAM: Eric Dier a Christian Eriksen by na dlho nemali zostať jedinými hráčmi, ktorí podpíšu nové kontrakty s Tottenhamom. Londýnsky klub pracuje na novej zmluve pre ďalšieho futbalistu základnej zostavy - tým je anglický reprezentačný obranca Danny Rose. (espnfc)

LIVEROOL: Na lepšie platové podmienky sa môže tešiť Adam Lallana. Anglický záložník má v Liverpoole zmluvu do júna 2019 a vedenie Reds pre neho už začína chystať ponuku nového kontraktu. (express)

CRYSTAL PALACE: Crystalu Palace by sa mohol pomerne skoro vrátiť Pape Souaré. Senegalský obranca po autonehode prekonal operácie stehna a čeľuste, ale už v piatok by mal byť ale prepustený z nemocnice. (bbc)

HULL CITY: Mike Phelan sa pred sezónou stal dočasným manažérom Hullu City a v anglickom klube bude pokračovať. Vedenie je s jeho službami spokojné, podľa médií pre neho už chystá kontrakt. (metro)