Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (13.9.)

utorok, 13. september 2016 07:55 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (13.9.)
Správy dňa z anglickej Premier League (13.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League

ARSENAL: Arsenal sa v stretnutí Ligy majstrov proti PSG možno bude musieť zaobísť bez Laurenta Koscielnyho. Francúzsky obranca má zranené oko a jeho utorňajší štart je ohrozený. (espnfc)

CHELSEA: So sebazaprením dohrával stretnutie na pôde Swansea John Terry. Obranca Chelsea v samom závere utrpel zranenie členka a štadión opúšťal o barlách. Teraz bude čakať na výsledky podrobného vyšetrenia. (bbc.com)

MANCHESTER CITY: S drobným sebazaprením dohrával Aleksandar Kolarov sobotňajšie manchesterské derby, v ktorom „jeho“ City vyhrali 2: 1 na pôde United. Srbský obranca v priebehu duelu inkasoval úder do tváre a prišiel o jeden zub. (espnfc)

MANCHESTER CITY: Manchester City čaká zápas Ligy majstrov s Mönchengladbachom, proti ktorému by sa do zostavy anglického klubu mal vrátiť Sergio Agüero. Ten mal počas uplynulých dní problémy s lýtkovým svalom, no o stretnutie najprestížnejšej európskej klubovej súťaže však nepríde. (dailymail)

MANCHESTER UNITED: Jesse Lingard sa zatiaľ teší značnej dôvere manažéra Josého Mourinha a štartoval aj v sobotňajšom manchesterskom derby. United aj vďaka týmto skutočnostiam už dlhší čas rokujú o novom dlhodobom kontrakte pre tohto hráča. Lingardova aktuálne platná zmluva vyprší o dva roky. (espnfc)

LEICESTER CITY: Na prestupy v anglickom Leicesteri bude novo dohliadať Eduardo Macia. Ten nahradí Steva Walsha, ktorý v priebehu letnej prestávky neodolal ponuke z Evertonu. (skysports)

CRYSTAL PALACE: V nemocnici je v tejto chvíli Pape Souare. Obranca anglického Crystal Palace mal dopravnú nehodu, ale našťastie je mimo ohrozenia života. (skysports)