Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (9.9.)

piatok, 9. september 2016 12:29 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (9.9.)
Správy dňa z anglickej Premier League (9.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League

ARSENAL: Alex Iwobi už bude k dispozícii pre víkendový zápas so Southamptonom. Mladý Nigérijčan sa po ľahkom zranení opäť zapojil do plného tréningového režimu. (dailymail)

TOTTENHAM: AC Miláno pravdepodobne v januári ponúkne 42 miliónov libier za útočníka Harryho Kanea z Tottenhamu. (espnfc)

TOTTENHAM:Hugo Lloris hlási návrat medzi tyče Tottenham. Francúzsky brankár si vyliečil svalové zranenie a bude pripravený nastúpiť proti Stoke City. (mirror)

LIVERPOOL: Liverpool dostane tridsať percent z ďalšieho predaja útočníka Maria Balotelliho, ktorý odišiel do Nice. (thisisanfield)

EVRTON: Ďalšie tri týždne môže byť mimo hry James McCarthy. Dôvodom absencie záložníka Evertonu sú zranené triesla. (liverpoolecho)

SOUTHAMPTON: Jérémy Pied si v auguste poranil kolenné väzy a následne sa podrobil operácii, po ktorej bude nasledovať dlhá pauza. V ideálnom prípade bude obranca Southamptonu chýbať  šesť mesiacov. Podľa najhoršieho možného scenára sa ale absencia môže pretiahnuť ešte o štvrť roka. (transfermarkt)

CRYSTAL PALACE: Mathieu Flamini sa čoskoro stane novou posilou Crystal Palace. Francúzsky stredopoliar je po odchode z Arsenalu voľným hráčom. Londýnsky klub o neho má záujem a 32-ročný futbalista sa v ňom už podrobil zdravotnej prehliadke. (bbc)

CRYSTAL PALACE: Na maródke Crystal Palace sa ocitol Loïc Rémy. Francúzsky útočník si poranil členok a chýbať by mohol až dva mesiace. (theguardian)