Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.9.)

streda, 7. september 2016 09:27 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Obranca Realu Madrid Raphaël Varane prezradil, že v lete odmietol ponuku z Manchestru United. (espnfc)

REAL MADRID: Realu Madrid aj v tejto chvíli chýba Isco. Španielsky záložník si pred reprezentačnou pauzou poranil členok a príde o ligový súboj s Osasunou. Vážne ohrozený je aj jeho štart v dueli Ligy majstrov proti lisabonskému Sportingu. (transfermarkt)

VALENCIA: Zranený sa z reprezentačného zrazu vracia Aymen Abdennour. Tuniský obranca v službách Valencie si poranil stehenný sval a príde o najbližšej dva zápasy španielskej ligy. (transfermarkt)

SEVILLA: Seville by v zápase s Las Palmas mohol chýbať Samir Nasri. Francúzsky záložník si poranil stehenný sval a trénuje len individuálne. (transfermarkt)

CELTA VIGO: Mesačnú pauzu má pred sebou Fabian Orellana. Záložník Celty Vigo si natrhol stehenný sval. (transfermarkt)

REAL SOCIEDAD: Brankár Realu Sociedad Geronimo Rulli si včera privodil svalové zranenie a nedokončil tréning. Baskický celok má s obsadením postu medzi tyčami problémy. Mimo hry je totiž takisto aj jeho náhradník Tono a nie je vylúčené, že k zápasu španielskej ligy s Espanyolom nastúpi až tímová trojka Ander Bardaji. (transfermarkt)