Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (7.9.)

streda, 7. september 2016 09:25 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (7.9.)
Správy dňa z anglickej Premier League (7.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League

MANCHESTER UNITED: Obranca Realu Madrid Raphaël Varane prezradil, že v lete odmietol ponuku z Manchestru United. (espnfc)

TOTTENHAM: Tottenham si vraj poistil služby Christiana Eriksena. Dánsky záložník mal kontrakt do roku 2018 a  teraz sa s londýnskym celkom dohodol na dvojročnom predĺžení úspešnej spolupráce. (espnfc)

CHELSEA: Tréningové stredisko Paris Saint-Germain počas včerajška navštívil David Luiz. Ten sa pred koncom prestupového okna z Francúzska presunul do Chelsea a preto sa prišiel rozlúčiť so svojimi bývalými spoluhráčmi. (leparisien.fr)

EVERTON: Ross Barkley má v Evertone zmluvu do júna 2018, čo by už nemuselo platiť dlho. Anglický klub so svojím záložníkom naďalej počíta a chystá sa mu predložiť ponuku nového kontraktu. (dailymail)

SUNDERLAND: Charalampos Mavrias bude hrať za Karlsruhe. 22-ročný krídelník sa do druholigového nemeckého klubu sťahuje po ukončení zmluvy so Sunderlandom. Vo svojom novom pôsobisku sa dohodol na spolupráci do roku 2019. (sport1.de)

SUNDERLAND: Prestupové okno je už síce uzavreté, no voľní hráči však stále môžu podpisovať kontrakty. Veľký záujem je o Mohameda Sissoka. O skúseného záložníka, ktorý naposledy hrával v Číne sa začal zaujímať aj Sunderland. (skysports)

WEST BROMWICH: Chris Brunt sa po vážnom zranení kolena vrátil do prípravy West Bromwich Albion. 31-ročný univerzál by sa do zostavy mohol vrátiť počas budúceho mesiaca. Reprezentant Severného Írska je mimo hru od februára tohto roka. (expressandstar)