Main Content

Lionel Messi odhalil svoje veľké tajomstvo

utorok, 6. september 2016 11:12 | Autor: Timotej Gašper

Lionel Messi odhalil svoje veľké tajomstvo
Lionel Messi odhalil svoje veľké tajomstvo | zdroj: © TASR

Svetová superhviezda prežívala posledné mesiace veľmi náročné obdobie, ktoré nakoniec vyústilo až do kompletnej zmeny života. 29-ročný Messi v nedávnom rozhovore dokonca prezradil, aký dôvod ho viedol k prefarbeniu vlasov na blond.

Argentínska legenda vyhrala v kariére 5x Zlatú loptu, 4x Ligu majstrov či až 8x La Ligu. Jediný výraznejší úspech však Messimu chýba v reprezentácií. V roku 2015 ale aj 2016 sa vo veľkom finále slávneho turnaja Copa America proti sebe postavili giganti Južnej Ameriky, Čile a Argentína. Bojovné Čile v kádri s Alexisom či Arturom Vidalom nakoniec v oboch prípadoch premohlo Messiho a spol., čo bolo nielen pre barcelonskú hviezdu, ale aj pre celú krajinu veľké sklamanie.

Negatívne chvíle vyústili dokonca k Messiho koncu v reprezentácií, ktorý oznámil tesne po prehranom finále v lete 2016. Svet by si však argentínskych „Albicelestes“ nevedel bez Lea predstaviť a tak sa hviezdny kanonier napokon rozhodol v 29 rokoch pokračovať v reprezentačnej kariére. Messi sa národným povinnostiam venuje aj v týchto dňoch, počas ktorých si ale okrem tréningov a zápasov našiel čas aj na rozhovor s mediálnou hviezdou Argentíny, hercom menom Mingo.

Musel som začať od znovu. Potreboval som zmenu od nuly, pretože sa toho veľmi veľa stalo a ja som už takto nemohol ďalej ísť. Povedal som si, že to musím zlomiť a začať znovu. Vlasy boli súčasťou mojej zmeny,“ okomentoval rozhodnutie kaderníckeho výstrelku útočník FC Barcelona.

Rozhovor tak prešiel aj k smutnejším témam. „Finále z roku 2016 mám stále pred očami, no je to skôr o tom, ako som sa cítil presne vtedy. V tej chvíli sa mi všetko zrútilo. Cítil som, ako keby nám to jedno finále ukázalo, aký sme zlý tím a ako sme si zaslúžili prehrať. Bolo to proste obrovské sklamanie.“

Messi sa do reprezentačného kolotoča vrátil streleným gólom do siete Uruguaju, čím svojej krajine zaistil najtesnejšiu výhru a zároveň ju posunul na 1.miesto v kvalifikačnej tabuľke na MS 2018.

Leo má obdobie sucha evidentne za sebou a teraz sa aj s novými vlasmi môže popasovať v ďalšími výzvami, ktorých v novej sezóne určite príde neúrekom.