Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (6.9.)

utorok, 6. september 2016 07:11 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (6.9.)
Správy dňa z anglickej Premier League (6.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League

MANCHESTER UNITED: Matteo Darmian by sa mohol vrátiť na Apeninský polostrov. Podľa informácií z Anglicka sa o obrancu Manchestru United zaujíma Juventus. (goal.com)

MANCHESTER UNITED: Manchester United v sobotu čaká derby s City, do ktorého by mohol zasiahnuť aj Marouane Fellaini. Belgický stredopoliar od ligového duelu s Hullom City laboruje so zranenými chrbtom a pôvodne mal chýbať až mesiac. (thesun)

MANCHESTER UNITED: Útočník Atlética Madrid Antoine Griezmann vraj klub neopustí, kým ho bude trénovať kouč Diego Simeone. O francúzskeho útočníka sa zaujíma Manchester United, ktorý by ho rád ulovil už budúci rok. (espnfc)

MANCHESTER CITY: Vincent Kompany by sa mohol čoskoro vrátiť do zostavy Mancheser City. Kapitán Citizens je od mája na maródke sa svalovým zranením. No podľa posledných správ by mohol stihnúť už víkendové derby s Manchestrom United. (ibtimes)

CHELSEA: Martín Cáceres je po odchode z Juventusu voľným hráčom, ale to už by ale nemuselo platiť dlho. Uruguajský obranca má podľa talianskych médií namierené do londýnskej Chelsea. (marca.com)

SUNDERLAND: Sunderland by sa mohol čo nevidieť opäť spoľahnúť na Jana Kirchhoffa. Nemecký obranca tento rok nehral vinou zranenia podkolennej šľachy. Teraz sa však už chystá nastúpiť za rezervný tím a čo nevidieť by tak mohol byť k dispozícii aj pre prvý tím. (skysports)

CRYSTAL PALACE: Len kratšiu pauzu má pred sebou Yohan Cabaye. Francúzsky stredopoliar Crystal Palace sa na reprezentačnom zraze zranil. Podľa prvých správ mal problémy s kolenom a v londýnskom klube sa obávali vážnejšieho zranenia. Posledné správy sú už priaznivé - Cabaye má len ľahké problémy s trieslom a nejedná sa o nič vážne. (hitc.com)

HULL CITY: Hull City je ďalším klubom, ktorý má záujem o Moma Sissoka. Bývalý stredopoliar Juventusu a Liverpoolu je aktuálne voľným hráčom. Okrem Hullu ho chce aj konkurenčné WBA. (skysports)