Main Content

Ohlasy svetových médii na zápas Slovenska s Anglickom - aktualizované

pondelok, 5. september 2016 08:00 | Autor: TASR

Ohlasy svetových médii na zápas Slovenska s Anglickom - aktualizované
Ohlasy svetových médii na zápas Slovenska s Anglickom - aktualizované | zdroj: © TASR

Londýn 4. septembra (TASR) - Prvé reakcie britských médií na výhru anglickej futbalovej reprezentácie nad Slovenskom 1:0 v v kvalifikačnom zápase o postup na MS 2018:

BBC: "Angličania uchmatli tri body v dramatickom zápase so Slovenskom v závere nadstaveného času. Pre domácich je prehra krutá."

The Guardian: "Slovensko - Anglicko 0:1. Lallanov gól z poslednej akcie zápasu zabezpečil "trom levom" víťazstvo."

Skysports: "Víťazný debut Sama Allardycea na anglickej lavičke. Adam Lallana strelil prvý reprezentačný gól."

Daily Mirror: "Hrdina Lallana zachránil veľkého Sama od toho, aby sa po zápase pýril."

The Telegraph: "Gól Adama Lallanu v hodine dvanástej znamenal víťazný debut pre Sama Allardycea."

The Sun: "Trénerovi Allardyceovi priniesla šťastie minca od hendikepovaného fanúšika. Gól Lallanu v piatej minúte nadstavenia bol pre Albión vykúpením."

idnes.cz: "Angličania sa radujú, Slováci smútia. Domáci, ktorí za celý zápas nevystrelili na bránu, padli proti favoritovi po góle v nadstavení. Brankár Kozáčik takmer udržal čistý štít, inkasoval až v 95. minúte, keď ho zblízka prekonal Lallana."

L'Equipe: "V Trnave sa rodilo prekvapenie. Obranný val Slovákov dlho súperovi nič nedovolil, po vylúčení kapitána Škrtela však predsa kapituloval."

kicker.de: "Angličania mali proti oslabenému outsiderovi šťastie. Od 60. minúty dobýjali bránu Slovenska, ale dlho nevedeli nájsť recept na prekonanie brankára Kozáčika. Vyslobodil ich až šťastný gól Lallanu v záverečných sekundách zápasu."