Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (4.9.)

nedeľa, 4. september 2016 13:35 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (4.9.)
Správy dňa z anglickej Premier League (4.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League

MANCHESTER UNITED: Sedem až desať dní bude mimo hry Henrik Mchitarjan. Arménsky záložník Manchestru United si z priateľského zápasu s českou reprezentáciou odniesol svalové zranenie. Vážne mu hrozí, že bude musieť vynechať aj prestížne ligové derby s Manchestrom City.  (skysports)

EVERTON: Operáciu slabín musí podstúpiť James McCarthy. Stredopoliar Evertonu sa kvôli tomu predčasne vrátil z reprezentačného zrazu Írska. (evertonforum)

EVERTON a LIVERPOOL: Yacine Brahimi bol tesne pred koncom prestupového obdobia objektom záujmu Evertonu. Fc Porto však nakoniec 26-ročného ofenzívneho záložníka neuvoľnilo. Alžírčan však mohol zamieriť aj inam. Podľa posledných správ mal o jeho služby záujem aj konkurenčný Liverpool, ten však na rozdiel od Toffees neposlal konkrétnu ponuku. (bleacherreport)

SUDERLAND: Cédric Carrasso pred pätnástimi rokmi chytal za Crystal Palace a tento týždeň mal možnosť sa do Anglicka vrátiť. Záujem o brankára Bordeaux, ktorý sa konečne zotavil z vážneho zranenia kolenných väzov, mal Sunderland, ale odmietol ich ponuku kvôli zdravotnému stavu. (lequipe)

BOURNEMOUTH: Jack Wilshere si na svoje konto pripísal prvý štart v drese Bournemouthu, kam prišiel na hosťovanie z Arsenalu. Anglický stredopoliar nastúpil k súboji s AC Miláno. (afcb)

WEST BROMWICH: Vo West Bromwich Albion by mohol zakotviť Mohamed Sissoko. 31-ročný záložník má za sebou angažmán v Juventuse, Liverpoole, PSG alebo Valencii. Aktuálne je voľným hráčom a v priebehu leta neúspešne rokoval s Nancy či Montpellier. (talksport)

WEST BROMWICH: Marouane Chamakh môže získať ďalší angažmán v Premier League. Teraz rokuje o pôsobení vo West Bromwich Albion. Marocký útočník predtým hrával za Arsenal a Crystal Palace a od prelomu júna a júla je bez angažmánu. (skysports)

CRYSTAL PALACE: Ďalšieho nápadníka má Mathieu Flamini. O francúzskeho stredopoliara sa zaujíma Crystal Palace. 32-ročný futbalista v minulosti hrával za AC Miláno alebo Olympique Marseille a po minuloročnej sezóne mu nebola predĺžená zmluva v Arsenale. (theguardian)