Main Content

Tipujeme zápas Slovensko – Anglicko: Vybrali sme tip s kurzom 1,90

nedeľa, 4. september 2016 08:55 | Autor: Filip Chudý

Tipujeme zápas Slovensko – Anglicko: Vybrali sme tip s kurzom 1,90
Tipujeme zápas Slovensko – Anglicko: Vybrali sme tip s kurzom 1,90 | zdroj: © TASR

V nedeľu podvečer štartuje kvalifikácie na MS 2018 a my v atraktívnom stretnutí privítame Anglicko. K stretnutiu sme pripravili analýzu pre tipujúcich.

Slovensko – Anglicko (18:00)

Štart do kvalifikácie MS 2018 bude dôležitý pre obe strany, pričom to násobí skutočnosť, že sa stretávajú najvyššie nasadené tímy v našej kvalifikačnej skupine a najväčší ašpiranti na postupovú, resp. barážovú priečku. Obaja sa dostali na Eure do osemfinále, no kým my sme vypadli s aktuálnymi majstrami sveta a z hľadiska výkonov najlepším tímom na turnaji, Angličanov prefackal maličký Island, čo spustilo v tamojšom futbale ďalšiu revolúciu na trénerskej lavičke.

Na našej strane sa síce zmenilo viac hráčov, ale zároveň nič zásadné, kostra mužstva zostala pokope, chýbajú z nej na tento zápas „iba“ zranení hráči, zhodou okolností všetci zo stredu poľa. Práve tam bude musieť Kozák najviac premýšľať. Základom bude otupiť prednosti súpera a využiť vlastné. Inak povedané, musíme byť kompaktní a využiť Hamšíka a rýchlosť našich krídelných hráčov. Ak sa pozrieme aj do histórie, tak Kozák si vedel v podobných situáciách vždy poradiť a vďaka nejakej novinke, resp. nečakanému ťahu, sme gólovo udreli, čo by sa mohlo zopakovať. Na to, že Slovensko dá gól, je vypísaný kurz 1,60.

Zápas povedie Srb Milorad Mažič. Ten má dlhodobé priemerné štatistiky žltých kariet nad číslom štyri. Za ostatných 13 zápasov na medzinárodnej scéne, ktoré rozhodoval, až 11-krát vytiahol aspoň štyri žlté karty, pričom vo zvyšných dvoch vytiahol tri žlté karty. Preto je tu veľký predpoklad, že opäť vytiahne aspoň štyri žlté karty, je na to vypísaný kurz 1,80.

No najviac nás bude zaujímať výsledok. Favoritom je Anglicko, to je jasné asi každému. Lenže veľká časť Slovákov opäť začína vyťahovať svoj (totálny) skepticizmus a Angličanov považujú za pomaly jasných víťazov už pred začiatkom. Toto pomohlo našim chlapcom v motivácii už neraz, čo sa zrejme zopakuje, keďže kostra nášho tímu začína byť na aktuálnu situáciu nasrdená. O to viac bude bojovať, o to viac nechá na ihrisku srdce, no a presne tieto naše silné zbrane už dokázali pokoriť oveľa kvalitnejších súperov, ako sú Angličania. Ale keďže sme oslabení, čo je tiež fakt, našu prípadnú výhru poisťujeme. Z tipérskeho hľadiska je to lepšie, navyše aj tip 1X je zaujímavo kurzovo ohodnotený – 1,90.

Náš tip:1X neprehra domácich (Slovenska) v kurze 1,90 na Tipsport.sk

 

Celkový kurz našich tipov: 1,90 na Tipsport.sk