Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (3.9.)

sobota, 3. september 2016 13:01 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (3.9.)
Správy dňa z anglickej Premier League (3.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League

MANCHESTER UNITED: Bastian Schweinsteiger sa objavil na 25 mennej súpiske Manchestru United pre tohtoročnú sezónu anglickej Premier League. O nemeckom záložníkovi sa hovorilo v súvislosti s odchodom, pretože nehral najdôležitejšie rolu v plánoch nového manažéra Josého Mourinha. (eurosport)

LEICESTER CITY: Danny Simpson spojili svoju ďalšiu budúcnosť s Leicesterom City. Úradujúci anglický majster si 29-ročného obrancu zaviazal do roku 2019. (lcfc.com)

LIVERPOOL: Liverpoolu je opäť k dispozícii Lucas Leiva. Brazílsky stredopoliar je v poriadku po svalovom zranení, s ktorým maródil šesť týždňov. (espnfc)

SOUTHAMPTON: Úspešnú operáciu má za sebou Jérémy Pied. Čerstvá posila Southamptone sa v Monacu podrobila operácii zpřetrhaných kolenných väzov, načo okamžite začala s rehabilitáciou. (vavel.com)

SUNDERLAND: Dlhú prestávku mám pred sebou Fabio Borini. Taliansky útočník Sunderlandu má problémy s trieslami a mimo hry má byť až tri mesiace. (bbc.com)

SUNDERLAND:Victor Anichebe si konečne našiel nový klub. Bývalý útočník West Bromwich sa stal deviatou tohtoročnou posilou Sunderlandu. Dvadsaťosemročný útočník podpísal zmluvu na jeden rok. (sunderlandecho)

WATFORD: Ikechi Anya prestúpil z Watfordu za štyri milióny libier do Derby County. Škótsky stredopoliar s novým zamestnávateľom podpísal zmluvu na štyri roky. (derbytelegraph)

BURNLEY: Danny Lafferty tento rok nebude hrať za Burnley, 27-ročný obranca odišiel na hosťovanie do treťoligového Sheffieldu United. (thestar)