Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (2.9.)

piatok, 2. september 2016 13:49 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (2.9.)
Správy dňa z anglickej Premier League (2.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League

MANCHESTER UNITED: Tréner Manchestru United José Mourinho chce budúce leto ako dlhodobú náhradu za útočníka Wayna Rooneyho priviesť Antoine Griezmanna z Atlética Madrid. (mirror)

MANCHESTER UNITED: Arménskej reprezentáciu a Manchestru United by mal chýbať Henrik Mchitarjan. Kreatívny záložník nedohral súboj s českou reprezentáciou - v priebehu prvého polčasu utrpel zranenie. (dailystar)

MANCHESTER UNITED: Barcelona údajne získala pred rokom predkupné právo na záložníka Paula Pogbu, ale vzdala sa ho ešte pred tohtoročným letom. Bolo to skôr než hráč zamieril do Manchestru United. (skysports)

SOUTHAMPTON: Z anglickej nominácie na kvalifikačný zápas proti Slovensku vypadol Fraser Forster. Brankára Southamptonu vyradilo z hry zranenie ruky. (bbc)

WEST HAM: Enner Valencia tento rok nebude strieľať góly za West Ham United. Ekvádorský útočník odišiel na hosťovanie s opciou do Evertonu. (standard)

STOKE CITY: Deportivo La Coruňa vyriešilo problém vzniknutý prestupom Lucasa Péreza do Arsenalu. Galícijský celok získal náhradu do útoku a na hosťovanie zo Stoke City prišiel Joselu. (espnfc)

HULL CITY: Dieumerci Mbokani bude tento rok hrať za Hull City. 30-ročný útočník prichádza na hosťovanie z Dynama Kyjev. (espnfc)

WEST BROMWICH: Rickie Lambert by si za West Bromwich Albion príliš nezahral a zvolil preto odchod. 34-ročný útočník prestúpil do Cardiffu, s ktorým podpísal kontrakt na dva roky. (bbc)