Main Content

OFICIÁLNE: Barcelona priviedla posilu do útoku za 30 miliónov eur!

utorok, 30. august 2016 16:20 | Autor: Timotej Gašper

OFICIÁLNE: Barcelona priviedla posilu do útoku za 30 miliónov eur!
OFICIÁLNE: Barcelona priviedla posilu do útoku za 30 miliónov eur! | zdroj: © TASR

Len pred necelou hodinou oznámil katalánsky gigant ďalšiu a pravdepodobne poslednú letnú posilu, tentokrát sa jedná o hviezdneho útočníka zo Španielska.

edenie FC Barcelona dnes v popoludňajších hodinách oznámilo príchod už šiestej výraznej posily, ktorou sa stal 23 ročný útočník, Paco Alcácer. Paco sa narodil v španielskom Torrente blízko Valencie, kde v miestom tíme „netopierov“ načal svoju zatiaľ veľmi úspešnú kariéru. V tíme „Los Che“ sa nadaný mladík predral od mládeže až do prvého tímu, v ktorom odohral slušných 124 stretnutí a v nich si pripísal 43 gólov.

V 23 rokoch je Alcacer tiež stálym členom španielskej reprezentácie, v ktorej si odbil debut v roku 2014 a k dnešnému dňu ho zdobí v národnom drese pekná bilancia 13 zápasov – 6 gólov. Chladnokrvný technický útočník sa tak tesne pred koncom prestupového okna stal prvou posilou do útočných radov „Blaugranas“, kde sa však o miesto bude biť okrem Turana aj s hviezdnym triom „MSN“.

V oficiálnom vyhlásení sa tiež FCB zmienila o prestupovej čiastke, ktorá sa vyšplhala na 30 miliónov eur a výkupná klauzula tohto útočníka činí astronomických 100 miliónov eur. Hráč bude oficiálne predstavený po návrate z reprezentačného zrazu.