Main Content

Tréner Bayernu Ancelotti predpovedá víťazov La Ligy i Premier League

utorok, 30. august 2016 14:43 | Autor: Dávid Lech

Tréner Bayernu Ancelotti predpovedá víťazov La Ligy i Premier League
Tréner Bayernu Ancelotti predpovedá víťazov La Ligy i Premier League | zdroj: © TASR

Lodivod európskeho futbalového giganta z Bayernu Mníchov, Carlo Ancelotti, sa v médiách vyjadril k najväčším ašpirantom na titul v Španielsku a Anglicku.

57-ročný taliansky tréner Carlo Ancelotti nahradil na pozícii hlavného kouča Bayernu Mníchov Pepa Guardiolu. S nemeckým futbalovým gigantom sa bude snažiť o obhajobu domáceho ligového titulu a zamiešať karty bude chcieť aj v Lige majstrov, kde bude bojovať proti najväčším futbalovým veľkoklubom na čele s jeho bývalým zamestnávateľom a úradujúcim šampiónom Európy z Realu Madrid.

Práve tím z metropoly Španielska by mal podľa mienky bývalého kouča kráľovského veľkoklubu tento rok opanovať Primera Division. „V Španielsku to bude veľmi náročné, no myslím si, že po niekoľkých rokoch bez triumfu to bude Real Madrid. Real vyhrá ligu a Cristiano Ronaldo sa stane najlepším strelcom,“ predpovedá priebeh nového ročníka La Ligy bývalý tréner „bieleho baletu,“ ktorý stál pri kormidle Realu v rokoch 2013-2015.

Ancelotti sa taktiež vyjadril k Premier League, v ktorej titul obhajuje Leicester City, no zuby na triumf si brúsi hneď niekoľko celkov. Medzi najväčších favoritov na zisk titulu sa radia manchesterské tímy City a United. „Myslím si, že Ibrahimovič ovládne streleckú tabuľkuen.as.com cituje slová kouča Bayernu. Triumf ale „červeným diablom“ podľa Taliana tento rok nevystrieľa. Majstrom Anglicka sa podľa slov renomovaného trénera stane Manchester City. Taliansku Serie A ovládne Juventus s najlepším strelcom Gonzalom Higuainom a vo Francúzsku to bude podľa predpovedí bývalého futbalistu AS Rím či AC Miláno opäť rok Parížu Saint-Germain, ktorému by mal titul vystrieľať Edinson Cavani.