Main Content

Kucka v hviezdnej spoločnosti na nákupnom zozname Juventusu

nedeľa, 28. august 2016 16:08 | Autor: Filip Chudý

Kucka v hviezdnej spoločnosti na nákupnom zozname Juventusu
Kucka v hviezdnej spoločnosti na nákupnom zozname Juventusu | zdroj: © TASR

Záver augusta je pre Juraja Kucku horúci a nesúvisí to len s počasím a červenou kartou. Podľa najnovších správ má mať oňho záujem majstrovský Juventus Turín.

Slovenský futbalový reprezentant Juraj Kucka by mohol v závere letného prestupového obdobia zmeniť klub. Tamojší šampión Juventus Turín chce posilniť stred poľa a talianske médiá začali vyťahovať hviezdne mená. Známe Corriere dello Sport píše o tom, že tým vyvolením kandidátom pre Juventus má byť práve Kucka.

No nemá byť jediný kandidát, aspoň podľa talianskych médií. Gazzetta dello Sport spomína medzi kandidátmi Luiza Gustava (Wolfsburg) a Stevena N´Zonziho (Sevilla). La Stampa píše o Moussovi Sissokovi  (Newcastle) a Mateovi Kovačičovi (Real Madrid), no nevylučuje ani Axela Witsela (Zenit Petrohrad) a Hectora Herreru (FC Porto). Tuttosport zas spomína Blaisa Matuidiho (Paríž Saint-Germain).

Slovenský reprezentant sa tak ocitol v hviezdnej spoločnosti. Juventus Turín má mať podľa Corriere dello Sport záujem o Kucku aj po udelení sobotnej červenej karty, po ktorej by mal podľa tohto periodika dostať trojzápasový trest a hrať by tak mohol až na konci septembra.