Main Content

Dávid Ivan na odchode zo Sampdorie Janov!

nedeľa, 21. august 2016 12:19 | Autor: Filip Chudý

Dávid Ivan na odchode zo Sampdorie Janov!
Dávid Ivan na odchode zo Sampdorie Janov! | zdroj: © TASR

Talentovaný slovenský stredopoliar Dávid Ivan údajne v krátkom čase opustí Sampdoriu Janov. Definitívne rozhodnutie o jeho prestupe by malo padnúť začiatkom budúceho týždňa.

Viaceré talianske médiá počas tohto týždňa informovali, že slovenský reprezentant do 21 rokov Dávid Ivan odíde zo Sampdorie Janov na hosťovanie do druholigového FC Bari 1908. Médiá na Apeninskom polostrove túto správu v minulých dňoch rozvíjali o nové informácie a tie najnovšie z tohto víkendu hovoria, že hosťovanie by malo byť už dohodnuté, len sa čaká na rozhodnutie samotného hráča.

Dávid Ivan sa údajne rozhoduje, či má odísť do Serie B, alebo ostať v Serii A. Rozhodnutie by malo padnúť začiatkom budúceho týždňa, pričom talianske médiá píšu o tom, že by predsa len mal odísť do Bari.

No tento známy taliansky klub, ktorý sa pokúša o návrat do Serie A, nemal byť jediný záujemca o Ivanove služby. Náš talentovaný stredopoliar bol údajne aj v hľadáčiku ďalšieho druholigového talianskeho klubu Virtus Entella, ale momentálne sa hovorí už len o Bari.