Main Content

Gyömbér na roztrhanie, chcú ho dva kluby z La Ligy a dva zo Serie A

sobota, 30. júl 2016 10:45 | Autor: Filip Chudý

Gyömbér na roztrhanie, chcú ho dva kluby z La Ligy a dva zo Serie A
Gyömbér na roztrhanie, chcú ho dva kluby z La Ligy a dva zo Serie A | zdroj: © TASR

Čoraz viac správ nasvedčuje tomu, že Norbert Gyömbér odíde v lete z AS Rím. Veľký záujem oňho je totiž v dvoch špičkových svetových ligách, nielen v tej talianskej, ale aj v prestížnej španielskej.

Aj keď len nedávno Norbert Gyömbér natvrdo prestúpil do AS Rím, podľa stále väčšieho počtu správ to vyzerá tak, že nasledujúcu sezónu zrejme strávi inde. Viaceré talianske a španielske média vyšli s informáciou, že o nášho reprezentanta sa zaujímajú až štyri kluby z týchto krajín, po dva z každej.

Niektoré talianske médiá v minulých týždňoch písali pomaly ako o hotovej veci, že náš defenzívny univerzál bude hosťovať v Palerme. No teraz sa skôr píše to, že najväčšie šance získať Gyömbér na ročné hosťovanie má nováčik Serie A Pescara. Záujem o nášho reprezentanta priznal v minulých dňoch pre talianske médiá aj prezident tohto klubu.

No Pescara nie je jediný nováčik, ktorý má Gyömbéra chcieť, ďalší dvaja sú dokonca zo Španielska. Už skôr bol avizovaný Alaves a najnovšie má byť v hre aj Leganes. Tento klub si prvýkrát vo svojej histórii zahrá v najvyššej súťaži a posila zo slovenskej reprezentácie by sa mu zišla.