Main Content

Gyömbér na odchode z AS Rím, môže zostať v Serii A alebo ísť do La Ligy

pondelok, 25. júl 2016 11:13 | Autor: Filip Chudý

Gyömbér na odchode z AS Rím, môže zostať v Serii A alebo ísť do La Ligy
Gyömbér na odchode z AS Rím, môže zostať v Serii A alebo ísť do La Ligy | zdroj: © TASR

Norbert Gyömbér len nedávno natvrdo prestúpil do AS Rím, ale podľa viacerých správ môže nasledujúcu sezónu stráviť inde. Veľký záujem oňho majú kluby Serie A, pričom sťahovať sa môže aj do Španielska.

Hoci AS Rím využil opciu na prestup Norberta Gyömbéra z Catanie a náš reprezentant s Rimanmi podpísal začiatkom leta zmluvu do 30. júna 2019, zdá sa, že nasledujúcu ročník vo večnom meste neodohrá.

Čoraz viac správ z Talianska totiž hovorí o tom, že Gyömbér odíde na hosťovanie inam. Niektoré talianske médiá dokonca minulý týždeň referovali pomaly ako o hotovej veci, že náš defenzívny univerzál bude hosťovať v Palerme, no nemusí to byť tak isté. Portál football-italia.net informoval, že AS Rím rokuje o ročnom hosťovaní s Pescarou, čo pre talianske médiá priznal aj prezident nováčika Serie A Daniele Sebastiani.

No tiež sa môže stať, že AS Rím pošle nášho reprezentanta, za ktorého údajne zaplatil 1,5 milióna eur, do Španielska, čím by neposilnil žiadneho svojho ligového konkurenta. Web retesport.it totiž píše o tom, že Gyömbéra veľmi chce nováčik španielskej najvyššej súťaže Deportivo Alaves.