Main Content

Real dostal 85-miliónovú ponuku za Jamesa. Hviezdny futbalista sa vyjadril k svojej budúcnosti

sobota, 23. júl 2016 15:10 | Autor: Timotej Gašper

Real dostal 85-miliónovú ponuku za Jamesa. Hviezdny futbalista sa vyjadril k svojej budúcnosti
Real dostal 85-miliónovú ponuku za Jamesa. Hviezdny futbalista sa vyjadril k svojej budúcnosti | zdroj: © TASR

Kolumbijský futbalista je už dlhšie spájaný s odchodom z Realu Madrid, no len včera vydal prehlásenie, ktorým jasne vyjadril svoje plány do budúcnosti.

Španielsky plátok Marca prišiel so správou, podľa ktorej sú všetky špekulácie ohľadom Jamesovho odchodu pravdivé, no samotný hráč odmietol akékoľvek bližšie rokovanie o jeho prestupe.

Reprezentant Kolumbie bol spájaný s prestupom do Premier League, kde sa oň bili Manchester United a tiež Chelsea. Rodriguez sa pod novým trénerom „Pusiniek“ nedokázal prebojovať do základnej zostavy a poväčšine štartoval len ako náhradník z lavičky.

Budem bojovať aby som získal svoje miesto. Vždy to bol a vždy to je môj sen. Ostávam v Madride, budem tu úspešný,“ týmto prehlásením pre plátok Marca James zmietol všetky doterajšie špekulácie.

Áno, viem, že klub obdržal ponuku ohľadom môjho prestupu vo výške 85 miliónov eur, ale ja určite ostávam v Madride!“ Dokončil 25 ročný ofenzívny kúzelník.

James prestúpil do Realu Madrid v lete 2014 po skvelých výkonoch na MS v Brazílií. Odvtedy nastúpil za „Los Blancos“ na 78 zápasov a podieľal sa na 53 góloch klubu. V poslednej sezóne sa však z hviezdy stal poväčšine náhradník a jeho herný čas sa rapídne zredukoval. Na Jamesovu situáciu zareagoval aj tréner, Zinedine Zidane: „Situácia ohľadom Jamesa je taká, aká u každého hráča v mojom tíme. Sú to hráči Realu Madrid, kde je veľmi široký káder a takmer nikomu nemôžem sľubovať stále miesto v zostave. Samozrejme, James je pre náš tím veľmi, veľmi dôležitým hráčom, ale uvidíme, ako sa bude situácia vyvíjať v novej sezóne,“ citovala slová "Zizoua" stránka goal.com.

Kontrakt kolumbijskej legendy má platnosť ešte na ďalšie 4 sezóny, no je otázne, ako sa celá kauza okolo madridskej „10tky“ nakoniec vyvinie.