Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (21.7.)

štvrtok, 21. júl 2016 08:12 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (21.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (21.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL a CHELSEA: Barcelona je ochotná predať krídelníka Arda Turana. O reprezentanta Turecka majú záujem Chelsea i Arsenal. (thesun)

LIVERPOOL: V prípade ak Atléticu Madrid nevyjde návrat útočníka Diega Costu, tak skúsi kúpiť Divocka Origiho z Liverpoolu. (90min.com)

LIVERPOOL:Georginio Wijnaldum sa stal objektom záujmu Liverpoolu, ktorý jedná o jeho príchode z Newcastlu United. Holandský stredopoliar ale nebude lacný, pretože už druholigové straky za neho požadujú 25 miliónov libier. (espnfc)

LIVERPOOL: Brankár Ádám Bogdán sa sťahuje z Liverpoolu do Wiganu. Druholigový celok maďarského gólmana získal na ročné hosťovanie. (bbc.com)

SUNDERLAND: Sam Allardyce sa už v najbližších dňoch definitívne stane novým trénerom anglickej reprezentácie a jeho súčasný zamestnávateľ zo Sunderlandu sa už na túto variantu začal pripravovať. V pokročilom štádiu sú vraj rokovania s Davidom Moyesom, ktorý naposledy viedol španielsky Real Sociedad. (skysports)

SOUTHAMPTON: Cuco Martina by v priebehu leta mohol opustiť Southampton. 26-ročný futbalista údajne nehrá dôležitú úlohu v plánoch nového manažéra klubu, ktorý by namiesto neho radšej priviedol ofenzívnejšie ladeného obrancu. (hitc.com)

HULL CITY: Hullu City bude v úvode sezóny chýbať Michael Dawson. Obranca a kapitán nováčika si poranil kolenné väzy a mimo hry bude tri mesiace. (bbc.com)

BURNLEY: Tom Heaton spojil aj ďalšiu časť kariéry s Burnley. Nováčik anglickej Premier League so svojím brankárom a kapitánom podpísal nový štvorročný kontrakt. (bbc.com)