Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (19.7.)

utorok, 19. júl 2016 12:24 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (19.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (19.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LEICESTER CITY a WEST HAM: Anglická najvyššia súťaž by sa mohla stať ďalším pôsobiskom Wissama Ben Yeddera. Útočník Toulouse sa podľa informácií médií dostal do hľadáčika West Hamu United a Leicesteru City. (theguardian)

LEICESTER CITY: Ďalšiu potencionálnu posilu si vyhliadli Rangers. Staronový účastník škótskej najvyššej súťaže má záujem o útočníka Joe Dodooa z Leicesteu City. Samotný hráč sa potom už na Ibrox Parku zapojil do prípravy. (dailymail)

MANCHESTER UNITED: Manchester United by nakoniec mohol byť ďalším pôsobiskom Fabinha. Brazílsky bek je počas posledných týždňov neustále spájaný s odchodom z Monaca a rokovania s Neapolom skončili neúspechom. (telegraph)

CHELSEA: Chelsea sa do tréningu znova zapojil Kurt Zouma. Francúzsky obranca je mimo hry od februára, kedy si pretrhol predný krížový väz v kolene. (mirror)

ARSENAL: Philipp Ochs by sa mohol sťahovať z Hoffenheimu do Arsenalu. Ten má podľa informácií nemeckých médií o 19-ročného krídelníka záujem. (90min.com)

STOKE CITY: Zranenie chrbta znovu trápi Ryana Shawcrossa. Ten kvôli podobnému zdravotnému problému vynechal veľkú časť minulého ročníka. Teraz sa však nejedná o ten istý problém a kapitán Stoke City by preto mal stihnúť už sobotňajší prípravný zápas s Prestonom. (bbc)

HULL CITY: Hal Robson-Kanu má šancu, že si zahrá anglickú Premier League. 27-ročný útočník sa dostal do hľadáčika nováčika Hullu City, ktorý ho môže získať zadarmo. Reprezentantovi Walesu totiž vypršala zmluva v Readingu. (skysports.com)

HULL CITY: Predný krížový väz v kolene si pretrhol Moses Odubajo. Defenzívny univerzál Hullu City si zranenie privodil v priateľskom stretnutí a mimo hry minimálne po dobu šiestich mesiacov. (skysports.com)