Main Content

Atlético naďalej bojuje o získanie Diega Costu

utorok, 19. júl 2016 11:21 | Autor: Jakub Vaverka

Atlético naďalej bojuje o získanie Diega Costu
Atlético naďalej bojuje o získanie Diega Costu | zdroj: © TASR

Vedenie porazeného finalistu Ligy majstrov 2015/2016 Atlética Madrid sa stále nevzdalo nádeje na získanie španielskeho útočníka Diega Costu.

Šéf Atlética Madrid Enrique Cerezo je presvedčený o tom, že Los Rojiblancos môžu Diega Costu toto leto získať späť. „Costa za nás hral pár rokov, je to skutočne dobrý hráč. To nikto nemôže poprieť. Neviem, či sa Diego rozprával s Contem, no my tvrdo pracujeme na tom, aby sme získali tých najlepších futbalistov,“ povedal pre Goal.com.

27- ročný brazílsky rodák, ktorý reprezentuje Španielsko však podľa zdrojov Goal.com momentálne nerozmýšľa o londýnskom konci, práve naopak. Costa vzhliada k spolupráci s novým koučom Antoniom Contem, ktorý s ním do svojich plánov ráta. Talian o možnom odchode Španiela nehovoril ani na tlačových konferenciách, ktoré absolvoval v posledných dňoch.

Portál fichajes.net zameraný na prestupy a špekulácie priniesol ďalšie vyjadrenia Enriqueho Cereza: „Máme radi Diega Costu. Sme s ním v kontakte a pracujeme na tom, aby sme ho priviedli do kádra Atlética Madrid na budúcu sezónu, sme blízko k dohode.“

Ako to už býva zvykom, rozličné zdroje znamenajú rozličné informácie, avšak momentálne je reálnejšie, že Costa skutočne ostane na Stamford Bridge ešte minimálne rok. Hráč, ktorý neštartoval na Euro 2016 v drese La Furia Roja, počas dovolenky na sebe individuálne pracoval, aby sa dostal do lepšej fyzickej kondície, čo je na ňom vidieť. Ak by však Diego Chelsea opustil, Londýnčania by museli priviesť do ofenzívy nemenej zvučnú náhradu.