Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (17.7.)

nedeľa, 17. júl 2016 11:02 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (17.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (17.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Pepovi Guardiolovi sa Joe Hart nejaví ako vhodná brankárska jednotka a plánuje ho vymeniť. Po barcelonskom ter Stegenovi je druhým kandidátom Jeroen Zoet z PSV Eindhoven. (Goal)

MANCHESTER CITY: Citizens začali záverečné štádium rokovaní o príchode Leroya Saného zo Schalke 04. 20-ročný Nemec má podľa zamestnávateľa hodnotu 50 miliónov eur. (Telegraph)

LIVERPOOL: Stopérovi Jéremymu Mathieovi sa črtal prestup do Besiktasu, no zabojujú aj The Reds. Francúz odohral v minulej sezóne iba osem kompletných 90-minútových zápasov, takže odchod sa javí ako dobrá voľba. (Express)

CHELSEA: Minulá sezóna naznačila Juanovi Cuadradovi, že by mohol Londýn opustiť. Príchod Antonia Conteho však situáciu mení, Talian s ním počíta a je rád, že ho má v tíme. (Express)

CHELSEA & LEICESTER CITY: Spečatený bol príchod N'Gola Kantého z Leicestru do Londýna. Tam francúzsky záložník podpísal zmluvu na päť rokov. (BBC)

LEICESTER CITY: Na King Power Stadium neprežívajú dobré obdobie. Po Kantém by mohol odísť aj Riyad Mahrez, ktorý vraj odmietol predĺženie zmluvy. Nejasná je aj situácia Dannyho Drinkwatera, rovnako zatiaľ bez nového kontraktu. (Guardian)

SWANSEA CITY: Celú letnú prípravu bude chýbať stredopoliar Ki Sung-yueng. Vo vlasti sa prihlásil na povinnú vojenskú službu, z ktorej sa vráti dva týždne pred štartom Premier League. (Daily Mail)

STOKE CITY: Reči o prestupe Xherdana Shaqiriho do Dortmundu idú mimo hráča, a ten má jasno: „Teším sa na ďalšiu sezónu v Premier League a skórovanie za The Potters.“ (Daily Star)

SUNDERLAND: Európsky šampionát skutočne Emanuelovi Giaccherinimu pomohol k prestupu do lepšieho tímu. Včera kluby dotiahli jeho presun do Neapola. (Skysports)