Main Content

Albert Rusnák údajne mieri do Serie A. Spomínajú sa aj anglické kluby

piatok, 15. júl 2016 11:12 | Autor: Filip Chudý

Albert Rusnák údajne mieri do Serie A. Spomínajú sa aj anglické kluby
Albert Rusnák údajne mieri do Serie A. Spomínajú sa aj anglické kluby | zdroj: © TASR

Krídelník slovenskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov Albert Rusnák sa podľa anglických zdrojov môže v lete sťahovať do Talianska, ale v hre sú ešte aj anglické kluby.

Podľa anglického periodika Daily Mail sa slovenský mládežnícky reprezentant Albert Rusnák môže čoskoro stať posilou talianskeho klubu FC Bologna. Nejde o žiadnu novinku, keďže s týmto klubom sa Rusnák spája už dlhšie. Ten ho sledoval na Slovensku už počas kvalifikačného zápasu 21-tky s Tureckom, pričom je pravdepodobné, že ho sledoval aj v iných stretnutiach a predstaviteľov klubu zaujal.

Ako dodáva spomínaný anglický zdroj, o Rusnáka má záujem aj Empoli, pričom v prestupovej bitke o Rusnáka sú aj FC Watford a FC Southampton, ale vraj to skôr podľa anglického média vyzerá na prestup do Talianska.

S Groningenom má Rusnák, ktorý sa dostal aj do širšieho kádra Jána Kozáka, kontrakt na ešte dva a pol roka, ale čoraz viac vecí nasvedčuje tomu, že sa táto zmluva nenaplní a Rusnák odíde inde. Počas spomínaného kvalifikačného zápasu 21-tky s Tureckom ho sledovala aj Atalanta Bergamo.