Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (15.7.)

piatok, 15. júl 2016 11:44 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (15.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (15.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: 26-ročný zadák Bruno Peres si užíva posledné dni v FC Turín. Čoskoro sa odtiaľ presunie k Citizens, ktorí zaplatia 20 miliónov eur. (Daily Mail)

LIVERPOOL: Mimo zostavy ostane srbský krídelník Lazar Markovič aj v budúcej sezóne a o jeho situáciu sa zaujíma Sporting Lisabon. Do Anglicka sa pritom pobral z konkurenčnej Benficy. (Daily Star)

ARSENAL: Počas celého pôsobenia v Londýne sa Joel Campbell dočkal len 40 štartov a počas tohto leta tím opustí. V médiách sa šepká o záujme Valencie. (Express)

LEICESTER CITY & BURNLEY: Budúcnosť zadáka Michaela Keanea bude známa v najbližších dňoch. The Foxies totiž podali ponuku 15 miliónov libier, ktorú označili za poslednú. (Metro)

BURNLEY: Zmluvy majú od včera podpísané dvaja mladíci. Šancu v A-tíme dostane bek Tom Anderson a stredopoliar Aiden O'Neil. Prvý menovaný podpísal do leta 2018, druhý do 2019. (Daily Mail)

CRYSTAL PALACE: Koniec pôsobenia v nemeckom Mainzi sa vraj blíži pre stopéra Stefana Bella. Odchovanec tohto klubu potom prejde do Londýna. (Transfermarktweb)

STOKE CITY: Borussia Dortmund sa zaujíma o stredopoliara Xherdana Shaqiriho. Z Westfálska odchádzajú viacerí hráči a Švajčiar by mohol byť jednou z náhrad. (Transfermarkt)

HULL CITY: Posilnenie pred štartom Premier League berú Tigre vážne. Steve Bruce potvrdil záujem o Walesana Hala Robson-Kanuho, záložníka Ryana Masona z Tottenhamu a defenzívne ladeného Laminu Saného z Bordeaux. (Skysports)

MIDDLESBROUGH: Zaujímavú posilu do obrany možno uloví Boro. Za 8,3 milióna libier by mohol prísť Neven Subotić, ktorý však momentálne nemá pracovné povolenia do Británie. (Daily Mail)