Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (14.7.)

štvrtok, 14. júl 2016 11:02 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (14.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (14.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Mladý nemecký záložník Leroy Sane je vraj naklonený prestupu k Citizens. Schalke 04 môže takto v prípade súhlasu s transferom zinkasovať až 45,5 miliónov libier. (Daily Mail)

MANCHESTER CITY & EVERTON: Etihad Stadium má byť miestom pokračovania kariéry aj v prípade Johna Stonesa. 22-ročný bek by tak opustil Karamelky po troch rokoch. (Guardian)

EVERTON: Zoznam vyhliadnutých posíl sa rozšíril o útočníka Fernanda Llorenteho. 31-ročný futbalista v Seville výkonnostne sklamal a vedenie mu v odchode brániť nebude. (Daily Star)

LIVERPOOL: Okraj defenzívy možno čoskoro vystuží Jonas Hector. Nemecký reprezentant momentálne patrí Kolínu a The Reds ponúknu čiastku 25 miliónov libier. (Daily Star)

LIVERPOOL: Hľadanie nového klubu odporučil Jürgen Klopp Mariovi Balotellimu. Podľa slov trénera nie je Talian vo fáze kariéry, kedy má na to, aby si v konkurencii vybojoval miesto v zostave. (Skysports)

LIVERPOOL & BOURNEMOUTH: Kluby sa už dohodli na prestupe Jordona Iba, ktorý bude od budúcej sezóny pôsobiť v Bournemouthe, kde stihol absolvovať aj zdravotnú prehliadku. (Mirror)

MANCHESTER UNITED: Stopercentne fit je po doliečenej zlomenine nohy Luke Shaw. 21-ročný zadák je tak pripravený naplno zarezávať od začiatku prípravy na sezónu 2016/17. (Telegraph)

CHELSEA & MIDDLESBROUGH: Čech Tomáš Kalas na severovýchode Anglicka v minulej sezóne hosťoval a nováčikovi súťaže by sa v najbližších dňoch mohol upísať na trvalý prestup. (ESPN)

SWANSEA CITY & WEST HAM: The Hammers sa pokúsia Bafetimbiho Gomisa získať do svojich radov. Francúzsky forward však zatiaľ preferuje iného nápadníka, Olympique Marseille. (Lequipe)

SUNDERLAND: Emmanuele Giaccherini je jednou nohou v Neapole. Dohodol podmienky kontraktu, no súhlas potrebuje od Čiernych mačiek, za čo Taliani ponúkajú dva milióny eur. (Daily Mail)