Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (13.7.)

streda, 13. júl 2016 07:50 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (13.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (13.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

TOTTENHAM: Doteraz reálne pôsobiaci príchod Maura Icardiho sa mierne zasekol. Inter Miláno totiž požaduje 43 miliónov libier a táto čiastka je predmetom rokovaní. (Express)

CHELSEA: Ponuku na prestup do Londýna dostal 23-ročný záložník João Maria, pôsobiaci v Sportingu Lisabon. Reč je o čiastke 34 miliónov libier. (sportsmole.co.uk)

CHELSEA: José Mourinho z Manchestru United mal poškuľovať po krídelníkovi Willianovi, ktorý však ostane verný The Blues. Podpísal kontrakt do konca sezóny 2019/20. (BBC)

MANCHESTER UNITED: Najnovšie správy z Manchestru avizujú odchod troch hráčov. Do novej sezóny sa nepočíta s Daleym Blindom, Juanom Matom ani Bastianom Schweinsteigerom. (Guardian)

LEICESTER CITY: Lákavú ponuku zo Šanghaja má N'Golo Kanté, no napriek možnosti výrazne si prilepšiť hodlá zotrvať v Anglicku. Otázne je aj to, ako sa k sume vyše 40 miliónov eur postavia Líšky. (Mirror)

LIVERPOOL: Waleský brankár Danny Ward by plnil len úlohu brankárskej trojky, pred čím uprednostnil hosťovanie. Pôsobiť bude v druholigovom Huddersfield Town AFC. (Skysports)

LIVERPOOL: Pôsobisko zmenil ďalší slovenský reprezentant, Martin Škrtel. Včera ho predstavilo ako novú posilu istanbulské Fenerbahce za 5,5 milióna libier a upísal sa na tri roky. (Express)

SOUTHAMPTON: Zmluvu na päť rokov podpísal krajný obranca Ryan Bertrand. 26-ročného Angličana neodradila ani zmena coacha Svätcov. (klubový web)

EVERTON: Sympatická zmena čaká liverpoolsky Goodison Park. Jednotlivé tribúny totiž ponesú mená klubových legiend - Howard Kendall Gwladys Streed End a Sir Philip Carter Park Stand. (Guardian)

STOKE CITY: Kontrakt do leta 2018 podpísal záložník Glenn Whelan. Ostrieľaný írsky futbalista tým zrejme spečatil, že u Hrnčiarov ostane do konca kariéry. (Daily Mail)

WATFORD: Venezuelský útočník Adalberto Peñaranda odchádza na hosťovanie do Udinese. Taliansky klub bude už druhým dočasným pôsobiskom odkedy patrí Watfordu. (ESPN)