Main Content

Gyömbér v AS Rím možno neostane, je oňho záujem v Taliansku a Španielsku

pondelok, 11. júl 2016 08:37 | Autor: Filip Chudý

Gyömbér v AS Rím možno neostane, je oňho záujem v Taliansku a Španielsku
Gyömbér v AS Rím možno neostane, je oňho záujem v Taliansku a Španielsku | zdroj: © TASR

Norbert Gyömbér síce nedávno natvrdo prestúpil do AS Rím, ale podľa najnovších správ za tento klub v novej sezóne hrať nemusí. Záujem oňho majú totiž nielen konkurenčné kluby zo Seria A, ale aj zo Španielska.

Pred necelými tromi týždňami AS Rím oficiálne oznámil, že využil opciu na prestup Norberta Gyömbéra a ten s ním podpísal zmluvu do 30.júna 2019. Catania Calcio mala za nášho reprezentanta zinkasovať odstupné 1,5 milióna eur. No podľa najnovších správ je možné, že Gyömbér sa bude opäť sťahovať ešte toto leto.

Corriere dello Sport totiž vyšla s informáciou, že o nášho defenzívneho univerzála má veľký záujem nováčik Serie A Delfino Pescara. Ako ďalej uvádza internetová verzia tohto denníka, Pescara údajne síce požiadala AS Rím o zapožičanie nášho hráča, ale nebude to mať ľahké, keďže Gyömbéra podľa tohto zdroja chce aj Palermo a iné nemenované talianske kluby, pričom záujem oňho je údajne aj v Španielsku.

Gyömbér sa v nedeľu nachádzal už na tréningu AS Rím, pričom niektoré talianske média priniesli odtiaľ aj jeho fotky s trénerom Lucianom Spallettim. A obaja spolu možno aj debatovali o budúcnosti nášho futbalistu, pretože ak by nemal ani v budúcej sezóne pravidelne hrávať v AS Rím, nejaké dobré hosťovanie by sa mu veru zišlo.