Main Content

Ohlasy fanúšikov Marseille na Hubočanov prestup sú rôznorodé

nedeľa, 10. júl 2016 14:17 | Autor: Filip Chudý

Ohlasy fanúšikov Marseille na Hubočanov prestup sú rôznorodé
Ohlasy fanúšikov Marseille na Hubočanov prestup sú rôznorodé | zdroj: © TASR

Slovenský futbalový reprezentant v piatok spečatil svoj prestup do Olympique Marseille, pričom reakcie fanúšikov tohto klubu na seba nenechali dlho čakať. Niektorí nadávajú, ďalší ho zas nadšene vítajú.

Tomáš Hubočan v piatok spečatil prestup z Dinama Moskva do Olympique Marseille za 1,2 milióna eur. Ako náhle to klub potvrdil, rozbehli sa na rôznych diskusných fórach tohto klubu vášnivé diskusie. Na instagrame _pierrecnrl_ napísal: „Je dobrý, alebo nie? No teraz mám skôr dojem, že berieme sra.ku!“ Tvrdšie slová si neodpustili ani iní, ale viac bolo našťastie takých, čo Hubočana v klube vítali. Na tejto sociálnej sieti Hubočanov prestup „lajklo“ vyše 8600 fanúšikov OM. Zaujímavé je to, že viac sa fanúšikom OM zatiaľ páčil len prestup Henriho Bedima (9400), všetky ostatné letné posily Hubočan v tomto smere na tejto sociálnej sieti predbehol.

Na facebooku sa Hubočanov prestup páči približne rovnakému počtu fanúšikov OM a okomentovalo ho už približne 400 ľudí. „Uvidíte, že je to dobrá posila. Konečne!“ vyjadril svoj názor Titou. „Konečne rozumný prestup, pretože tie doterajšie boli hlúposti,“ pridal sa Sam.

No niektorí sa vyjadrovali opatrne, ale väčšina ho slušne privítala a zaželala veľa šťastia. Značná skupina bola aj taká, že sa jej nepozdával vek hráča, keďže vraj teraz by bolo lepšie, aby po neúspešnej sezóne Marseille vybudovalo radšej mužstvo z mladých hráčov. Nám zostáva len veriť, že Hubočan svojou kvalitou presvedčí aj tých, čo mu veľmi neveria.