Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (8.7.)

piatok, 8. júl 2016 08:41 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (8.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (8.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Manchester United ponúkne Juventusu Turín 100 miliónov libier za stredopoliara Paula Pogbu. (skysports)

WEST HAM: Dimitri Payet sa na Eure 2016 prezentuje skvelými výkonmi a jeho spojenie s londýnskym klubom by preto nemuselo platiť dlho. Podľa anglických médií sa o ofenzívneho hráča zaujíma milánsky Inter, ktorý údajne už chystá ponuku vo výške 44 miliónov eur. (calciomercato)

ARSENAL: Aaron Ramsey zrejme vynechá úvod sezóny Arsenalu. Waleský reprezentant po dovolenke nastúpi do prípravy až 1. augusta. Dva týždne nato už čaká londýnsky celok otváraci ligový zápas s Liverpoolom, ktorý zrejme Ramsey kvôli tréningovému manku vynechá. (metro)

LIVERPOOL: Martin Škrtel by sa mal čo nevidieť stáť posilou tureckého Fenerbahçe. To sa s Liverpoolom aj samotným hráčom na podmienkach transferu už údajne dohodlo a teraz ostávajú doriešiť posledné detaily. (bbc.com)

LIVERPOOL: Iba 19-ročný playmaker Ante Čorić sa síce na tohtoročnom európskom šampionáte nepredstavil ani minútu, no napriek tomu však o nápadníkov nemá núdzu. Liverpool už dokonca podľa chorvátskych médií prejavil záujem a do záhrebského Dinama vraj poslal ponuku v celkovej výške 12,5 miliónov libier. (liverpoolfc)

MANCHESTER CITY: AS Rím by mal posilniť Pablo Zabaleta. Argentínsky obranca má síce ešte ročnú zmluvu s Manchestrom City, avšak manažér Pep Guardiola s jeho službami nepočíta. (sillyseason)

MIDDLESBROUGH: Španielsky brankár Victor Valdés sa napriek nevydarenému angažmánu v Manchestri United rozhodol zostať v Premier League. Po vypršaní zmluvy s Red Devils podpísal dvojročný kontrakt s nováčikom Middlesbrough. (bbc.com)

SWANSEA: Swansea sa môže aj naďalej spoliehať na služby útočníka Modou Barrowa. 23-ročný Gambijčan predĺžil zmluvu do roku 2019. (espnfc.com)