Main Content

Správy dňa z Euro 2016 (6.7.)

streda, 6. júl 2016 12:07 | Autor: Jakub Vaverka

Správy dňa z Euro 2016 (6.7.)
Správy dňa z Euro 2016 (6.7.) | zdroj: © TASR

V súvislosti s kontinentálnym turnajom Euro 2016 sme si pre vás pripravili špeciálnu dennú rubriku. Prinášame najzaujímavejšie informácie, ktoré sa vo Francúzsku za udiali za posledných 24 hodín.

Dnes začína semifinále

Dnes o 21:00 sa môžeme tešiť na prvé semifinále Euro 2016. Sily si zmerajú prekvapenie turnaja Wales, ktorý prehral v piatich zápasoch iba raz a Portugalsko, ktoré zaknihovalo päť remíz a čaká na prvé víťazstvo v riadnom hracom čase.

Bale urobil viac ako CR7

Dnešný duel bude pikantný z pohľadu Garetha Balea a Cristiana Ronalda. Dve veľké hviezdy Realu Madrid nastúpia proti sebe. Legendárny argentínsky futbalista Diego Maradona prehlásil, že Bale urobil na ME pre Wales viac ako Ronaldo pre Portugalsko. (goal.com)

Ancelotti sa veľmi teší

Na spomínaný súboj Garetha Balea s Cristianom Ronaldom sa podľa vlastných slov veľmi teší kormidelník Bayernu Mníchov Carlo Ancelotti. Taliansky kouč viedol hviezdne duo v Reale Madrid a podarilo sa mu s ním vyhrať v roku 2014 prestížnu Ligu majstrov. (goal.com)

Góly nie sú dôležité

Nemecký útočník Thomas Muller prehlásil, že strieľanie gólov preňho nie je primárnym cieľom, ale oveľa dôležitejšie pre kanoniera Bayernu Mníchov je, aby Nemecko víťazilo. Nemci si v doterajších piatich zápasoch zapísali 3 výhry, 1 remízu a 1 víťazstvo po penaltách. (goal.com)

Strach zo Girouda nie je

Brankár nemeckej reprezentácie Manuel Neuer na tlačovej konferencii prehlásil, že NationalElf nemá strach z francúzskeho zakončovateľa Oliviera Girouda. Útočník londýnskeho Arsenalu sa v posledných dueloch dostal do sľubnej formy a proti Nemecku by mal byť jedným z najväčších tromfov Les Bleus. (goal.com)

CR7 sklamaním len pre novinárov

Mario Balotelli, ktorý počas Euro 2016 pracuje pre Goal.com napísal, že výkony Cristiana Ronalda na kontinentálnom šampionáte sú sklamaním maximálne tak pre novinárov, a že prínos CR7 pre portugalský národný tím je nespochybniteľný. (goal.com)